Uživajte u raskošnom editorijalu koji oživljava novo buđenje i snagu svježih namirica spravljenih po receptima chefova StoryGourmet tima. Odvažite se iskušati jedan od recepata koji slijede Na odabir su vam: Kultivirane zelene šparoge s otvorenog žara, konfitirani žumanjci u svinjskoj masti, prah od pršuta ili Velute od mladog graška, šlag od mente, sušene cherry rajčice, te Janjeći tingul i domaći široki rezanci chefa Ante Udovičića. Zatim Juha od stabljika šparoga i riže ili Pohani janjeći kotlet s dipom od graška i kumina, potom Salata od šparoga, pohani žumanjci I tartufi, te Kuhane šparoge s emulzijom od limuna, ulja i soli chefa Gregorija Mannuccija, Najdraži jednostavni zalogaj chefa Ivana Pažanina, njegova Domaća tjestenina s kozicama i šparogama ili Janjetina s bižima
EDITORIJAL Kraljice proljeća
Chefovi StoryGourmet tima donose autorske recepte za jela sa šparogama, janjetinom, jajima i graškom: pronađite inspiraciju za svoj proljetni stol
Foto: Maja Danica Pečanić
Foto: Maja Danica Pečanić
Foto: Maja Danica Pečanić
Foto: Maja Danica Pečanić
Foto: Maja Danica Pečanić
Prethodna vijestSljedeća vijest
Kako će Uran u Blizancima utjecati na svaki znak zodijaka: Veliki astrološki tranzit započinje 7. srpnja
Svi govore o kortizolu: Mi govorimo o namirnicama koje mogu biti razlogom za povišeni hormon stresa
Za sve koji se ne mogu domoći trenutno najpoželjnijih Miu Miu tenisica: Adidas je izbacio Ghost Sprint