Kava je uvijek dobra ideja, a kako je spojiti sa slanim i slatkim u recepte koji će zavesti sva osjetila, naučio je polaznike Nespresso StoryGourmet radionice chef Marin Rendić iz Bistroa Apetit.

NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija
Foto: Dražen Kokorić

NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija
Foto: Dražen Kokorić

Rezultat spoja Nespressa i vrhunskih namirnica? Neodoljivo kremasti rižoto s bikovim repom uz Volluto koji se topi u ustima, pačja prsa u umaku od Arpeggio kave i zavodljivi čokoladni mousse koji nadopunjuje espresso Ristretto.

NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija
Foto: Filip Hofer

NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija
Foto: Filip Hofer

U pripremi recepata sudjelovale su glumice Marija Kolb i Natalija Đorđević, poznate mame influencerice Sonja Švajhler i Ana Vladušić te gastro znalci Marijana Zlomislić, Darko Kontin i Vedran Bošković.

NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija
Foto: Dražen Kokorić