Fine food restoran LATERAL oduševljava pažljivom pripremom, lijepom prezentacijom i bogatim okusima
Fine food restoran LATERAL oduševljava pažljivom pripremom, lijepom prezentacijom i bogatim okusima
Objavljeno 28.10.2016. 15:39h
Komentiraj
Foto: Story
U vrijeme ručka, u LATERALu sve vrvi i vrlo je živo. Tada je tu stjecište poslovnog svjeta, ljubitelja fine i zdrave hrane, pa se tako svakodnevno traži „mjesto više“. U poslijepodnevnim i večernjim satima restoran postaje začuđujuće mirno i tiho mjesto s precizno izbalansiranom ponudom, maštovitom prezentacijom i prfrsionalnom uslugom. Restoranska karta tako otkriva niz prepoznatljivih, tradicionalnih jela, nerijetko u suvremenoj interpretaciji, koja im daje novu dimenziju. Uz pažljivu pripremu i lijepu prezentaciju, tu je tako i bogati okus, koji ostaje u doticaju s prirodnim sastojcima mjesta koje ima slogan: "u Hrvatskoj uzgojeno, s pažnjom odabrano, s ljubavlju pripremljeno, vama na dar". Važno je reći i kako se jela ovdje ne zadržavaju dugo na meniju - karta se mijenja sezonski, a različiti oblici dnevnih ponuda i brže: novi "biznis meniji" tako stižu svakih desetak dana. Kako je posjeta restoranu više od jela, tu se mogu probati i prirodne rakije i likeri od ekološki uzgojenog voća i bilja, dok bogata ponuda hrvatskih vina i pjenušaca govori o pomno odabranim etiketama kojima će se razveseliti i istinski poznavatelji i ljubitelji finih vina.Kartu restorana Lateral potpisuje chef GREGORIO MANNUCCI. Tim mladih kuhara predvodi MERI ČENGIĆ. Talent i kreativnost ogleda se na svakom tanjuru. Tako u LATERALU smišljaju zamamna i mirisna jela kojima nemogu odoljeti ni najzahtjevnija nepca. Kreacije i stil koji razvijaju odraz su njihovog ukusa, a težnja da gostu ponude više i ljepše od očekivanog , nagrađena je njegovim zadovoljstvom i ponovnim dolaskom.