Dugogodišnja strast i ljubav prema kreiranju kulinarskih događanja Apetit je samo dio rada na novim trendovima gurmanske scene koju želimo pružiti našim gostima.  Unutrašnjost restorana, koja odiše opuštenim i modernim tonovima, prostor čini svojevrsnim produžetkom zbivanja na zagrebačkim ulicama i trgovima koji ga okružuju. Ljubav prema detaljima i dekoru restorana, Sanja, vlasnica restorana, lokalu daje toplinu i osjećaj dobrodošlice kao kod kuće.

Naš jelovnik počiva na aromama i okusima srednjoeuropske kuhinje s mediteranskim dodirima. Koristimo najbolje što Zagrebu pruža njegov položaj. Čvrsto na kontinentu, istodobno sat vremena od Jadrana, Apetit City je mjesto susreta različitih aroma i okusa. Svježa dnevna ponuda ribe i morskih plodova daje naglasak na našu ponudu. Jela poput jetrice na Venecijanski ili Bečkog odreska s kremastom krumpir salatom, te naše čuvene čokoladne torte su klasičari našeg jelovnika kojeg upotpunjavamo sa sezonskim namjernicama kao što su kesten, buća, divljač, šparoga, tartufi… Poput jelovnika, i naša se vinska karta kontinuirano nadograđuje te odražava odabir najboljeg na tržištu  Hrvatskih vina te noviteta stranih vinskih kuća, s velikom ponudom na čaše ili butelje. Naš barski koncept potpisuje mladi team s inovativnim idejama i velikim izborom Ginova , Whisky-a, Rumova,  a kuhinja ga prati s nekoliko raznih tapasa.