"Toma Gretića upoznao sam prije desetak godina u restoranu Denisa Zembe u Voloskom. Slavio je rođendan. Bio sam impresioniran širinim razgovora i argumentacije te blagošću ovog naizgled natmurenog diva. Otad smo postali prijatelji, pa i slavili zajedno još neke rođendane. Nakon posebne internacionalne karijere u Hrvatskoj je više puta biran za chefa godine. Impresionirajući gastro znalce što svojim znanjem, što tehnikama, spajajući francusku i modernu autohnonu mediteransku kuhinju, posljednjih godina odlučio se na nekoliko nenadanih životnih i profesionalnih poteza." Tako je svoj intervju s kolegom i prijateljem Tomom Gretićem započeo Andrej Barbieri. A što su razgovarali idućih nekoliko sati, otkrijte u novom broju magazina StoryGourmet koji je u prodaji od 27. rujna.
U novom StoryGourmetu Andrej Barbieri otkriva nepoznato lice Toma Gretića
Pripremite se za astrološki potres: 18. srpnja započinje retrogradni Merkur. Evo što to znači za sve nas
One Night Relationship: Nova TikTok teorija redefinira intenzivne, a iznimno kratke emocionalne odnose
Savršeni look za plažu nosi upravo Dua Lipa: Na wish listu stavljamo ovu šljokičastu mesh haljinu
'Njegova smrt me slomila': Irena iz 'Ljubav je na selu' rasplakala pratitelje ispovijesti o gubitku
Halid Bešlić izgradio luksuznu vilu na Pelješcu: Pogledajte kako izgleda njegov dom u Sarajevu do kojeg ide žičarom
'Čitav svijet zna da je budala': Bajagin menadžer se oglasio nakon otkazanih koncerata u Solinu i Sisku