Na samom ulazu u Grad, na čak 200 kvadrata unutarnjeg prostora te 300 kvadrata terase, Takenoko se smjestio na najljepšoj dubrovačkoj lokaciji, s koje se pruža pogled na cijelu luku, zidine te Lokrum. Posebno za Dubrovčane i njihove brojne goste, Mario Starman, glavni kuhar Takenoka, s provjerenom ekipom iz Zagreba i novim snagama iz Dubrovnika, pripremio je specijalni menu ovog japanskog restorana. Kamenice, školjke, svježe mediteranske ribe i tune samo su dio noviteta u ponudi, s kojom će se zasigurno zadovoljiti i nepca najvećih gurmana, opravdaši tako još jedanput status pionira u praćenju svjetskih trendova u pripremi i serviranju hrane. Ono što će posebno razveseliti goste restorana u vrućim ljetnim danima je i proširena ponuda pića i koktela. Krunoslav Miler, barmen koji je već cijelo desetljećje zaslužan za ukusne koktele u Takenoku, osmislio je novu listu koktela u kombinaciji s mediteranskim biljkama, poput lavande i ružmarina Lokacija u Hvarskoj 2 na pločama s oduševljenjem je dočekana od strane domaćina, koji, zajedno s posjetiteljima njihovoga grada, svakako zaslužuju takav restoran u turističkoj ponudi.
Otvoren Takenoko Dubrovnik-najukusniji spoj Mediterana i Japana
Najčitanije
Najnovije
'Ne napadajte moju zemlju!’: Karleuša ponovila optužbe na račun Hrvatske, Severina opet glavna meta
Silvija iz 'Braka na prvu' kreće po svjetsku slavu: Hoće li postati prva Hrvatica u poznatom realityju?
Valentina već osjeća leptiriće zbog Dejana, a Dottie razočarana Josipom: 'Koketiram, ali nije se uključio!'

