Na samom ulazu u Grad, na čak 200 kvadrata unutarnjeg prostora te 300 kvadrata terase, Takenoko se smjestio na najljepšoj dubrovačkoj lokaciji, s koje se pruža pogled na cijelu luku, zidine te Lokrum. Posebno za Dubrovčane i njihove brojne goste, Mario Starman, glavni kuhar Takenoka, s provjerenom ekipom iz Zagreba i novim snagama iz Dubrovnika, pripremio je specijalni menu ovog japanskog restorana. Kamenice, školjke, svježe mediteranske ribe i tune samo su dio noviteta u ponudi, s kojom će se zasigurno zadovoljiti i nepca najvećih gurmana, opravdaši tako još jedanput status pionira u praćenju svjetskih trendova u pripremi i serviranju hrane. Ono što će posebno razveseliti goste restorana u vrućim ljetnim danima je i proširena ponuda pića i koktela. Krunoslav Miler, barmen koji je već cijelo desetljećje zaslužan za ukusne koktele u Takenoku, osmislio je novu listu koktela u kombinaciji s mediteranskim biljkama, poput lavande i ružmarina Lokacija u Hvarskoj 2 na pločama s oduševljenjem je dočekana od strane domaćina, koji, zajedno s posjetiteljima njihovoga grada, svakako zaslužuju takav restoran u turističkoj ponudi.
Otvoren Takenoko Dubrovnik-najukusniji spoj Mediterana i Japana
U subotu 23. kolovoza na nebu nas očekuje Mladi Mjesec u Djevici: Ipak, neće nimalo dobro utjecati na ova 3 znaka
Labubu i strategija uspjeha: Prihod koji je ostvario ovaj globalni fenomen mogao bi vas iznenaditi, ali nešto i naučiti
Zanimljive reakcije na prvu make up kolekciju Louisa Vuittona: Glasna nadglasavanja ima li smisla kupiti ruž za 140 eura
Ava Karabatić se 'posula pepelom': 'Nemam ništa protiv debelih, i sama se družim s njima'
Majka Aleksandre Prijović objavila fotografiju s dečkom: Obratila mu se emotivnim riječima, a povod je poseban
'Debele, nisam vam ja kriva': Ava Karabatić objavila fotografiju u bikiniju pa otkrila da je bankrotirala