Na obali Jadrana, s predivnim pogledom na Kvarner, u hotelu Malin očekuje Vas tim vrhunskih kuhara a'la carte restorana Mulino. U sunčanom zagrljaju Malinske, možete se prepustiti kulinarskim kreacijama mediteranske kuhinje i tradicionalnih jela. Započnite s divljim šparogama u proljetnim mjesecima, posjetite nas u svibnju kada gastronomske dane posvećujemo domaćem siru i poznatoj krčkoj janjetini koja je neizostavna u našoj gastro ponudi. U elegantnom spoju vrhunske udobnosti i tradicije a la carte restorana Mulino, u širokoj lepezi delicija, nakon već tradiconalnih proljetnih, nastavljaju se priče s okusom mora koje golicaju nepca već na samu pomisao o dnevno svježoj ribi i morskim plodovima. Nismo zaboravili ni šurlice - domaću tjesteninu, jela ispod peke, ovčji sir i pršut i dakako, izvrsno krčko maslinovo ulje, čije kapi oplemenjuju svako jelo, a uz svako jelo priča započinje i završava plemenitim kapima vrhinskih vina. Za Vas smo pripremili brojne gastronomske priče, a svaki puta kada nas posjetite, ispričat ćemo Vam neku novu, još neispričanu ...
Gastronomska priča Zlatnog otoka …
Kako će Uran u Blizancima utjecati na svaki znak zodijaka: Veliki astrološki tranzit započinje 7. srpnja
Svi govore o kortizolu: Mi govorimo o namirnicama koje mogu biti razlogom za povišeni hormon stresa
Za sve koji se ne mogu domoći trenutno najpoželjnijih Miu Miu tenisica: Adidas je izbacio Ghost Sprint