Danijela Dvornik na Instagramu je pokazala što je skuhala za ručak.

'Ručak... taman za ovo maglovito, sivo i hladno vrijeme u Zagrebu', napisala je uz snimku na kojoj priprema grašak.

Ručak Danijele Dvornik
Ručak Danijele Dvornik Foto: Instagram

'To će nam biti dodatak uz meso', poručila je, a skuhala je i kiseli kupus.

Jednom prilikom je otkrila što jede za doručak.

'Kad me pitate što doručkujem... rižin gris skuhan u bademovom mlijeku s cimetom i medom, ribana jabuka i orašasti plodovi', napisala je tad.

Doručak Danijele Dvornik
Doručak Danijele Dvornik Foto: Instagram

Također, otkrila je što najviše voli jesti za ručak.

'Ma di je priša? Danas sam uzela dan za sebe (kao da su drugi dani za nekoga drugoga). Mogu ja jesti razne delicije po restoranima, kao i 'junk' po pečenjarnicama, ali najviše volim moj ručak 'vulgaris', malo juneće juhe, komadić lešog mesa uz dodatak kuhanog kaula (karfiola) začinjenog s maslinovim uljem i par kapi limuna', poručila je.

Ručak Danijele Dvornik
Ručak Danijele Dvornik Foto: Instagram

'Kuham ga u zadnje vrijeme, kompletnog u glavici i puno je bolji nego kad se isiječe na komade (pokupi manje vode). A za desert, jagode sa šlagom. Kao što vidite po fotografijama, porcije nisu izdašne, ali meni je to sasvim dovoljno. Samo morate dovesti sebe u situaciju da niste pregladni i da shvatite da su vam oči veće i brže od centra sitosti u glavi', dodala je.

Ručak Danijele Dvornik
Ručak Danijele Dvornik Foto: Instagram

'Ja jedem relativno sporo i volim uživati čak i ovakvoj običnoj hrani. Možete primijetiti da nema kruha jer je naprosto nepotreban. Čaša vina je dio tradicije koja nije nužnost, ponekad je hladna čaše vode više nego odlična. A jagode sa šlagom su jednostavno nezaobilazne u ovom periodu. I kad tome nadodamo ovu ljepotu na terasi u kojoj uživam, treba li mi još nešto?', zaključila je.