Jeste li više za hot ili cool stil kada je riječ o bikiniju? Odaberite badić u elegantnoj crnoj ili trendi pink nijansi i zablistajte na plaži. Upravo vas takav model čeka kao DAR uz časopis Cosmopolitan ovog ljeta. Stoga požurite do kioska

Uz ležerne i prozračne odjevne komade u kojima ćemo provodimo najtoplije i najopuštenije ljetne dane, kupaći kostim je nezaobilazan dio garderobe. Jeste li više za hot ili cool stil? Ljubiteljice elegancije i kulerice radije će odabrati crni seksi stil, a one čije je samopouzdanje na visini, odabrat će užareni pink badić koji će kombinirati s plamenim luftićima pa nek’ društvene mreže gore! Kako god odlučili, jedno je sigurno: neizostavan komad koji ovoga ljeta mora imati svaka trendseterica upravo je ovaj jednostavan, ali efektan bikini. Kao DAR on vas čeka na kioscima uz ljetni broj časopisa Cosmopolitan – u kolovozu i rujnu.

PS. Kao i Cosmopolitanov model Antea Valenta, i vi možete nositi Cosmo bikini – u kompletu ili raspareno kao tzv. Franken-kini.

SVE ZA LJETO!

Cosmopolitan donosi genijalne darove svima – birajte između bikinija, termalne vodice za osvježenje Uriage ili super knjige i uživajte u ljetu. Cosmo s darovima potražite na kioscima! A ovdje pročitajte koje vas teme čekaju u ljetnom Cosmu čiju naslovnicu krasi princeza popa Albina!

Autor fotografija Goran Čižmešija

Model Antea Valenta

Sve za vaše vjenčanje