Za savršen izgled na dan vjenčanja svaka će mladenka rado krenuti u avanturu odabira vjenčanice. A detalj bez koje nema potpuno savršenog izgleda i same vjenčnice su cipele za vjenčanje

Zato je od velike važnosti pronaći cipele koje će biti estetski lijepe, usklađene s modelom vjenčanice te udobne za cjelodnevno nošenje. Cipele za vjenčanje odraz su vašeg osobnog stila i ukupnog izgleda na dan vjenčanja i zato bez obzira da li će se vaše cipele vidjeti ili ostati skrivene ispod raskošne haljine posvetite pažnju odabiru savršenog para. Ovisno o modelu vjenčanice postoje savjeti uz koje ćete lakše odabrati svoje udobne i lijepe cipele, pa krenimo.

Impresivne cipele uz kraću i kratku vjenčanicu

Vjenčanice dužine oko koljena te one do polovice listova savršene su dužine koje će istaknuti i vaše cipele. Savjet je da birate modele koji će privlačiti rafiniranim stilom, bojom ili temom. Visinu potpetice uskladite s vašom osobnom visinom.

Jimmy Choo

 

Neodoljivi detalj cipela i balske vjenčanice te one A kroja

U ovom tipu vjenčanica dominira volumen što znači da vaše cipele neće biti vidljive u svakom trenutku. Ali zato odaberite cipele koje će na sebi imati vama divan detalj i koji će zasigurno privući pažnju pri odizanju haljine od poda, plesu, poziranju za fotografije. Motiv čipke, detalj perlica, cipele u atraktivnoj boji, cipele s elegantnom kopčom…

Manolo Blahnik

Atraktivne sandale i haljine sirena kroja

Haljine koje ocrtavaju siluetu tijela privlačne su same po sebi ali ujedno pružaju mogućnost odabira i izazovnih cipela ili sandala. Visoka peta, remenčići, kristali, čarobne mašne… nije lako donijeti odluku.

Jimmy Choo

 

Ne zaboravite uskladiti se s tkaninom haljine

Dužina vjenčanice je važna ali i tkanina od koje je izrađena. Jer sigurno ne želite oštetiti svoju haljinu! Pa tako ukoliko imate čipkastu haljinu zaboravite na cipele s istaknutim detaljima i kopčama jer mogu napraviti neželjene posljedice. Također divna je kombinacija haljine od svile i satena usklađene s cipelama od istog materijala.

Christain Louboutin

Vjenčanja na otvorenom i tanke potpetice

Savjet je da ovu kombinaciju nastojite preskočiti pa ukoliko planirate vjenčanje uz obalu mora ili u prirodi birajte cipele s potpeticama koje neće lako propadati u podlogu. Bit će vam udobnije te ćete tako spriječiti prljanje te moguću štetu.

Badgley Mischka

Recite da udobnosti

Ne kupujte neudobne cipele. A da li su udobne osjetit ćete već na prvo probavanje. Imajte na umu da ćete u tim cipelama provesti veliki broj sati. Zato birajte udobnost odjevenu u visoku estetiku i usklađenu sa siluetom vjenčanice.

Valentino Garavani

Zamjenske cipele

Pripremite i rezervni par. Za svaki slučaj umora, napetih stopala, cjeloneoćnog plesa! Vaše ća vam tijelo biti zahvalno. Naravno da niti ovaj par cipela ne mora biti običan, dosadan. Od divnih balerinki, sandala do romantičnih tenisica – izbor je na vama.

Giancarlo Paoli

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Story vjenčanja press

Sve za vaše vjenčanje