Zlatarnice Prahir glamuroznim otvorenjem nove poslovnice u Avenue Mallu obilježile su dvadeseti rođendan priče o uspjehu. Na otvorenju su predstavljene i nove kolekcije prstenja od bijelog zlata i briljanata, a u prekrasnim komadima uživale su  i  pjevačica Maja Šuput, scenografkinja Anita Dujić i voditeljica Ana Miščević te Maja Vračarić. Otvaranje četvrte po redu  zlatarnice Prahir nastavak je uspješne dvadesetogodišnje tradicije kontinuiranog ulaganje i razvitak domaćeg dizajna i proizvodnje nakita. Priča o uspjehu započeo je Dražen Prahir, pokretanjem proizvodnje vjenčanog i zaručničkog prstenja, koju danas uspješno nastavljaju njegovi sinovi Tomislav i Hrvoje.

hrvoje-prahir-i-tomislav-prahirzlatarnica-prahir_avenue-mall_1

„Izuzetno nam je drago da smo otvorenjem novog salona nakita na prestižnoj lokaciji obilježili i dvadesetu obljetnicu uspješnog rada zlatarnice Prahir te se iznimno veselimo novim planovima za budućnost“, istaknuo je Tomislav Prahir. Zlatarnica Prahir hrvatski je brand, a kolekcije nakita izrađene u suvremenom pogonu u Velikoj Gorici nalaze se na prestižnim lokacijama u preko 10 europskih zemalja. Potvrda uspješnosti zlatarnicama Prahir koje danas zapošljavaju preko 60 djelatnika jest  priznanje koje su dobili za poduzetnika godine grada Velike Gorice.

ana-miscevic-anita-dujic-maja-suput
Ana Miščević, Anita Dujić i Maja Šuput
tomislav-prahir-ana-miscevic-hrvoje-prahir-maja-suput
Tomislav Prahir, Ana Miščević, Hrvoje Prahir i Maja Šuput

zlatarnica-prahir_2zlatarnica-prahir_1

Kolekcije nakita zlatarnice Prahir inspiriraju mediteranski motivi, a dizajn je nadahnut prirodom.. Nepogrešiva elegancija svake nove kolekcije zlatarnice Prahir iznova oduševljava sofisticiranim komadima nakita. Posebnu pažnju na otvorenju novoga salona okupljenima je privuklo zaručničko i memories prstenje s dijamantima. Ove godine zlatarnica Prahir predstavila je jedan potpuno novi i jedinstveni proizvod naziva ‘Life is brilliant’. Dijamant briljantnog brušenja, u elegantnom poklon pakiranju uz certifikat i prigodnu personaliziranu posvetu, idealan je poklon.

prahir_life-is-brilliant

Sve za vaše vjenčanje