Postoje razlozi zašto biramo novu vjenčanicu, ali kako to učiniti bezbolno? Imamo rješenje

Kako (opet) uspješno odabrati vjenčanicu? Jer možda ste i vi jedna od brojnih mladenki koja je morala odgoditi termin planiranog vjenčanja zbog pandemije, te je zbog okolnosti planirana raskošna vjenčanica morala biti zamijenjena nekom drugom, prikladnijom malom civilnom vjenčanju? Ili ste se hrabro odlučili za novi brak, pa se i priliči razmišljati o novoj vjenčanici? Ili je vaše vjenčanje zbog organizativnih razloga planirano na dvije lokacije što vam daje priliku za odabir nove, druge haljine? Sve i su ovi razlozi i više nego dovoljni za radost i veselje te potragu za još jednom haljinom iz snova. A kako to učiniti bezbolno? Donosimo savjete!

Ne uspoređujte novu haljinu s onom prethodnom

Bez obzira iz kojeg razloga odabirete novu vjenčanicu ne uspoređujte je s onom prethodnom jer okolnosti i razlozi su novi, drugačiji. Nije problem ukoliko su haljine slične, jer vam upravo taj model odlično pristaje, već je pitanje osjećaja. Nova prigoda, nova haljina, birajte sa srcem!

Probajte nešto potpuno drugačije

Ne postoje pravila zašto bi vaša druga haljina trebala biti jednostavnija, klasičnija, kraća, duža, od one prve. Ali je ovo odlična prilika za isporbati a možda i odabrati novi stil, model. Slušajte svoje želje ali i savjete profesionalaca.

Odaberite model koji vam se sviđa u potpunosti

Vi ste zvijezda trenutka i ukoliko ste se odlučila za novi, drugačiji model, model koji košta više nego prva haljina, koji ima naglašeniji dekolte ili otvor na leđima, ali upravo ta je haljina ona iz vaših snova i uklapa se u vašu sliku vašeg vjenčanja – ne odustajte! Sretna mladenka je lijepa mladenka.

Detalji su i više nego važni

Ukoliko zbog okolnosti birate klasičniju, skromniju haljinu ili svečano odlijelo ne smatrajte to porazom. Upravo suprotno jer jednostavniji modeli su baza za odlične dodatke od štikli, vela, rukavica, šešira, mašni, torbica i nakita! Detalji su saveznici stila, stoga iskoristite prigodu za modnu igru.

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Pronovias

Sve za vaše vjenčanje