Briga o kožu ljeti najbolja je priprema za savršen izgled u danu iz snova

Ljetna i kasno ljetna vjenčanja prilika su kako za samu mladenku tako i za uzvanice da zabljesnu u pažljivo odabranim modnim kombinacijama koje se savršeno slažu s preplanulom kožom. Ali, ne zaboravite, važnije od preplanule kože je zdrava i njegovana preplanula koža, ljetni ten do kojeg ste došli uvažavajući sve preporuke vezane uz izlaganje kože suncu. Jer i malo nepažnje ostavlja bolne i vidljive tragove na vašoj koži a to je ono što zasigurno ne želite. A kako postići savršenu boju te zaštiti kožu? Naša je preporuka NUXE kolekcija za zaštitu i njegu kože kako za vrijeme sunčanja tako i nakon.

Sun Huile Bronzante Visage et Corps SPF 30

Ovo ulje sa cvjetovima vode i sunca štiti stanice kože od starenja i omogućava postizanje glamurozne preplanulosti. Nemasna formula bez alkohola, bogato hrani kožu i ostavlja svilenkasti osjećaj na koži. S očaravajućim mirisnim notama slatne naranče, tahićanske gardenije i vanilije.

Vrijedna napomena koja dolazi iz NUXEa: uz kupnju ovog Nuxe ljetnog bestsellera, poklanjaju vam gel za tuširanje stvoren za njegu kože poslije sunčanja. Potražite gratis pakiranje u ljekarnama ili na webu.

NUXE Sun Spray Fondant Haute Protection SPF 50 & GRATIS Sun Lait Fraicheur Après-Soleil 

Visoka zaštita za lice SPF 50 sa cvjetovima vode i sunca, štiti stanice kože od starenja i omogućava postignuti savršenu preplanulost. Idealna za osobe svijetle puti te za osjetljiva područja (lice, vrat), ova zaštita za lice sprječava i pojavu tamnih, sunčanih mrlja. S očaravajućim mirisnim notama slatne naranče, tahićanske gardenije i vanilije.

Vrijedna napomena koja dolazi iz NUXEa: uz kupnju NUXE Sprej SPF50, ovog ljeta vam poklanjaju After-sun losion za tijelo. Potražite gratis pakiranje u ljekarnama ili na webu.

Više o ponudama i zanimljivim poklon paketima saznajte na NUXE.HR

 

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije NUXE

Sve za vaše vjenčanje