Stigla je nova bajkovita kolekcija PERLET ukrasa za kosu. Nova kolekcija je vrhunac kreativnosti čarobnih ruku malog PERLET tima. Ovogodišnja kolekcija nosi poseban naslov – ONCE UPON A TIME i odlikuje se ukrasima koji odišu elegancijom i gracioznošću te je bajkovito ime kolekcije odraz ljepote i posebnosti novih modela. Nova kolekcija se sastoji od 21 čarobnog komada nakita. Od toga su 2 para naušnica i 19 dodataka za kosu. Svake godine PERLET ubacuje u novu kolekciju posebne detalje po kojima će se nova kolekcija razlikovati i odskakati od prijašnjih kolekcija i od ostale ponude vjenčanog nakita na tržištu. Ove godine većina ukrasa na sebi ima „dijamantni“ prah koji ukrasima daje jednu ekskluzivnu notu.

Radi se o pravom staklu zbog kojeg ukrasi izgledaju raskošno i nesvakodnevno, nježan svjetlucavi stakleni prah daje ukrasima jednu uistinu čarobnu notu. Boje koje prevladavaju u novoj kolekciji su: zlatna, srebrna, off white, nježno roza i bež boja. Upravo toj paleti boja PERLET je vjeran od samih početaka.

Kroz cijelu kolekciju se protežu riječni biseri i staklene perle te Swarovski kristali. Korištenjem izuzetno kvalitetnih materijala u izradi otmjenost PERLET ukrasa je na najvišem nivou. Svaki ukras priča svoju priču pa tako svaki ukras nosi ime jedne od princeza iz poznatih bajki.U ovim vremenima kada je dosta mladenaca bilo prisiljeno odgoditi svoje vjenčanje, dobro dođe malo čarolije kako bi im skrenuli pozornost na ljepotu vjenčanog čina koja nikada ne blijedi. Tako će Vas na PERLET web stranici dočekati jedan poseban stih: „And they lived happily ever after“ i izvući vam osmijeh na lice.

Fotografija: Karmen Poznić, Saša Jungić

Frizura: Teuta Mesaroš Make up: Sonja Kvesić Vjenčanica: Nebo Model: Talia Models- Sara

Sve za vaše vjenčanje