Bez obzira da li ste buduća mladenka, kuma ili uzvanica, u prilici ste naučiti nekoliko jednostavnih a vrlo korisnih trikova kojima ćete olakšati brigu o svom izgledu, kako kroz svaki dan tako i na dan vjenčaja. Pa krenimo!

1. Ruž za usne iskoristite kao rumenilo 

Poželjeli ste kremasto rumenilo? Pokušajte s omiljenom nijansom vašeg ruža. Napravite crtu ružem po ruci pa jagodicom srednjeg prsta pokupite malo pigmenta i razmažite ga po jagodici obraza, baš kao da nanosite kremasto rumenilo.

2. Savršeno matirane usne

U želji da vaš omiljeni ruž poprimi mat teksturu odličan je savjet da se pomognete uz dodatak rumenila u prahu. Nanesite ruž i papirnatom maramicom tako višak otklonite dodirom usana na maramicu. Kažiprstom nanesite na usne malo rumenila u prahu, lagano utapkajte te uživajte u postignutom efektu.

3. Izbijelite zube sodom bikarbonom

Soba bikarbona se može koristiti za uklanjanje mrlja s površine zubi. U kontaktu s vodom, soda bikarbona ispušta slobodne radikale koji napadaju mrlje na zubima i pomažu kod diskoloracije. Namočite četkicu vodom i umočite ju u sodu bikarbonu. Četkajte zube oko dvije minute i dobro isperite.

 

Tekst M.R.

Fotografija Profimedia

 

Sve za vaše vjenčanje