U trendu su prirodnost i samopouzdanje

Klasične modne piste zamijenile su ulice, vrtovi, raskošni stanovi te pružile odlične kulise modni koja nas očekuje u mjeseci pred nama. A osim mode tu su i beauty trendovi koji su se istaknuli kao prikladni i za svijet vjenčanja, bez obzira da li ste buduća mladenka, ili kuma, uzvanica… Uz klasične art vizije nas su posebno privukli beauty trendovi koji u sebi nose dozu prirodnosti, ženstvenosti te magiju osamdesetih. Od zamalo pa nevidljivog make up-a do sjajnih kapaka! Pa krenimo!

Nose se istaknute obrve

Zasigurno su i vašu pažnju privukle obrve top-modela Kaie Gerber i Care Delevingne – istaknute, guste, naglašene. Jer u trendu je prirodnost (ne zapuštenost), stil koji ističe samopouzdanje.

Cara Delevingne
Coperni

Naglašene oči i crveni ruž 

Trend lagano valovite kose (kao da ste je posušili na zraku, bez sušila za kosu), lijepo naglašenih očiju te čarobno crvenih usana je tako nedoljiv. Ovisno o vašem osobnom stilu i dozi make up slobode koju birate i oči i usne mogu biti naglašenije, istaknutije, sjajnije.

Paco Rabanne
Paco Rabanne

80´ su tako cool

Prva asocijacija na osamdesete i make up su plava, lila i pinki sjenila na očima, te naglašene jagodice izazovnim količinama rumenila. Koliko ćete vi ponijeti od tog stila stvar je osobne odluke ali ne budite skormni, barem u onim večernjim izlascima kojima se svi tako veselimo.

Miley Cyrus
Coperni

Tekst M.R.

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje