U jedinstvenom ambijentu Prirodoslovnog muzeja u organizaciji Kauflanda održana je ekskluzivna večera posvećena spoju gastronomije i održivosti - Freshness dinner.

Okupljeni gosti, među kojima su bile poznate osobe iz javnog života, influenceri i mediji, imali su priliku doživjeti posebno gastronomsko iskustvo. Naime, svaki slijed bio je monokromatski prezentiran te su jela, prostor, ali i glazba bili u skladu s pojedinim bojama, stvarajući skladnu atmosferu u kojoj je hrana bila u prvom planu.

Ivana Mišerić i Bruno Bucić.jpg
Foto: Press

Tijekom večere predstavljen je i prvi priručnik Kauflanda o prehrani 'Održivost u tvojoj kuhinji' nastao s ciljem da pokaže kako svatko od nas svojim izborima može pridonijeti zdravijem životu i očuvanju planeta. On na jednostavan i praktičan način spaja nutricionističke savjete i recepte koji se temelje na svježim, lokalnim i sezonskim namirnicama iz Kauflanda, a istovremeno pruža ideje kako u svakodnevicu unijeti više održivosti bez odricanja od užitka u hrani.

AX6A4591.jpg
Foto: Press

Minimalistički, ali sofisticiran koncept naglasio je eleganciju i jednostavnost, dok su sezonske namirnice i pomno osmišljeni okusi podsjećali na to da odgovoran pristup prehrani može biti iznimno inspirativan.

Priručnik 'Održivost u tvojoj kuhinji' dostupan je na Održivost u tvojoj kuhinji | Kaufland.

Kaufland Freshness večer Foto: Press