TAMAN Artisan Chocolates, naši međunarodno najnagrađivaniji proizvođači čokolade, na svojim društvenim medijima su objavili raspored tri ekskluzivne čokoladne radionicetijekom sljedeća dva tjedna, označavajući posljednju priliku za ljubitelje čokolade da im se pridruže prije ljetne stanke.

Prva radionica, "Upoznajte čokolade kontroliranog podrijetla“, vodi u fascinantan svijet kakaovca, istražujući njegovo podrijetlo, uzgoj i proces proizvodnje. Polaznici će naučiti kako kušati čokolade, prepoznati kvalitetu te uživati u njezinim složenim okusima. Radionica se održava u četvrtak 24. travnja u 19 h.

čokoladne radionice
Foto: promo

U subotu, 26. travnja, održava se radionice "Osnove rada s čokoladom“, na kojoj će sudionici učiti kako raditi s čokoladom i kako uključiti čokoladu u svoj kulinarski repertoar.

čokoladne radionice
Foto: promo

Na kraju, u četvrtak, 8. svibnja, ne propustite jednu od najinteresantnijih radionica u Zagrebu, "Čokolada i vino“ koju TAMAN Artisan Chocolates organizira u suradnji s cijenjenom vinotekom Moments. To je radionica sljubljivanja čokolade i vina koja će sudionike voditi kroz niz različitih kombinacija finih čokolada i izvrsnih vina.

radionica čokolada i vino
Foto: promo

Broj mjesta za ove radionice je ograničen, stoga svakako rezervirajte svoje mjesto već danas!

Za više informacija i registraciju posjetite njihovu web stranicu.