Princeza Charlene od Monaka još je jednom svojim primjerom pokazala da su kombinezoni must have komadi bez obzira na vremenske prilike. 

Lagani, često izrađene od materijala koji hlade kožu, idealni su za proljeće i ljeto, no ni s dolaskom hladnijeg vremena ne moramo se oprostiti od njih. Tako je Charlene na važnom događanju u Monaku na kojem je bila sa suprugom, princom Albertom, nosila jedan u retro stilu koji iskrene ljubiteljice mode nije ostavio ravnodušnima.

Princeza Charlene
/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Princezin kombinezon bio je u nijansama smeđe, bijele i crne, a ova kombinacija boja odavala je duh šezdesetih godina prošlog stoljeća, piše Glossy.

Haljina je također imala okrugli izrez, dok je struk bio istaknut remenom. Budući da je imala duge rukave, savršena je i za hladnije jesenske dane. Uz smeđu ili kaki jaknu ova kombinacija može se nositi do prvog snijega.

Princeza Charlene
/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

No, ono što je privuklo najviše pažnje je činjenica da kombinezon ovakvog kroja savršeno skriva višak na trbuhu i bokovima, a ističe struk i prsa.

Charlene je ovaj put svoj stajling upotpunila mačkastim 'Louis Vuitton' naočalama i jednostavnim komadima nakita. Čini se da je ovim savršenim odjevnim komadom ponovno napravila pun pogodak i pokazala kako jednostavni, a ne preskupi komadi mogu izgledati odlično.

Princeza od Monaka Charlene još je jednom svojim primjerom pokazala da su kombinezoni must have komadi bez obzira na vremenske prilike.