S dolaskom toplijih dana omiljeni odjevni predmet koji preuzima glavnu ulogu naših odjevnih kombinacija svakako su haljine. Ovi modni kameleoni mogu se kombinirati na razne načine, prilagoditi se svim prigodama i transformirati vaš izgled u elegantan, casual ili sofisticiran, ovisno o potrebi.

I ove sezone u Replay kolekciji možete pronaći brojne varijante haljina – od vječnih denim modela, do monokromatskih haljina čistih linija, ali i onih s razigranim cvjetnim i romantičnim printom koji će suvereno vladati našim garderobama i modnom scenom ovog ljeta. Upravo u ponudi poznatog brenda Replay pronašli smo nekoliko modela za ljubiteljice raznih stilova koje vam donosimo u nastavku.

Denim haljine – odvažni klasik

Replay haljine za ljeto 2024.
Goran Čižmešija 

Budući da je Replay poznat upravo po traperu, možda najzanimljiviji modeli haljina u posljednjoj kolekciji izrađeni su upravo od tog materijala. Od maxi haljine s atraktivnim prorezom i volanima iz limitirane We Are Replay kolekcije koja je idealna za posebne prigode u kojima želite zadržati i dozu cool izgleda i originalnosti, do kratkih casual varijanti koje su savršen odabir za svakodnevne kombinacije – ako volite haljine od jeansa, u Replayu ćete sigurno pronaći svoj it komad. Denim haljine za potpuno usklađen look kombinirajte s torbicom od istog materijala, a od obuće, ovisno o prigodi, možete odabrati moderne kaubojke, ležerne natikače ili tenisice ili pak elegantne cipele na petu.

Replay haljine za ljeto 2024.
Replay 

Replay haljine za ljeto 2024.
Replay 

Print je uvijek u trendu!

Replay haljine za ljeto 2024.
Goran Čižmešija 

Razigrani print na haljini nešto je čemu se uvijek rado vraćamo u ljetnom periodu. Boho uzorak na midi haljini nešto je što se nosi sezonama, a i dalje je jedan od omiljenih trendova ove sezone. Isto to možemo reći i za statement cvjetni print koji možda nije toliko neočekivan i originalan, ali je definitivno gotovo obavezan uzorak u ormaru svake žene koja voli pratiti trendove. Lepršave haljine i print jednostavno se vole i takve kombinacije nikada ne razočaraju!

Ako želite ostaviti snažan dojam, vaš odabir vjerojatno će biti animal uzorak koji je upečatljiv, atraktivan i daje tračak edgy glamura vašem stylingu. Iako su kaubojke uvijek idealna obuća uz ove modele haljina, one će sjajno izgledati i uz sandale, cipele na petu ili čak jednostavne bijele tenisice - opcije su zaista mnogobrojne!

Replay haljine za ljeto 2024.
Replay 

Replay haljine za ljeto 2024.
Replay 

Jednostavni krojevi za ljubiteljice klasike i minimalizma

Replay haljine za ljeto 2024.
Goran Čižmešija 

Žene koje preferiraju jednostavnije krojeve, neutralne nijanse i čiste linije svog favorita pronaći će među pamučnim i lanenim haljinama. Osim zbog prirodnih i udobnih materijala od kojih su napravljene, ove haljine odišu sofisticiranošću i zbog jednostavnih krojeva i decentnih detalja, a neutralne nijanse garantiraju da ćete u svakoj prigodi biti prikladno odjeveni. Manje je ponekad više, a haljina neutralne nijanse i čistih linija ponekad je najpraktičniji odabir jer ne ostavlja mogućnost za modne pogreške ili outfit koji nije potpuno modno usklađen. Ako se ipak poželite poigrati i jednostavnoj haljini dodati elemente koji će ju „podići“ to najlakše možete učiniti uz pomoć modnih dodataka – ljetni šešir, sunčane naočale, torbica ili remen u tren će unijeti raznolikost u vaš stajling.

Replay haljine za ljeto 2024.
Replay 

Replay haljine za ljeto 2024.
Replay 

Ako još niste pronašli svoju savršenu ljetnu haljinu, naš prijedlog je da svratite u neku od Replay trgovina s lokacijama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili ju pronađete na službenim Replay web shopu.