Ljeto se bliži kraju, a jesen nam stiže s promjenama koje se tiču ​​ljepote. Jedna od njih odnosi se i na boju kose koju najčešće, iz suncem osunčanih pramenova, bojimo u nešto tamnije, toplije tonove. Svake godine određena nijansa postane popularna i najviše se ističe, pa će u narednoj sezoni dominirati 'Teracopper'.

U pitanju je kombinacija crvenkastih nijansi koje su kombinacija terakote i bakrenih tonova, ali je bogatija i intenzivnija od nijansi koje imaju prirodne crvenokose. 

Nijansa 'Terracopper' toplih je tonova pa će uz nju koža izgledati posebno sjajno i toplije, a posebno će pristajati onima sa svijetlom puti s ružičastim podtonom.

Kada je riječ o ovoj nijansi, dobra vijest je da ju je prilično lako postići bez obzira želite li kosu obojiti u salonu ili kod kuće. Naravno, u salonu će vaš frizer odmah znati o čemu se radi, a ukoliko 'Teracopper' nijansu želite postići kod kuće, samo nanesite tamniji, polutrajni preljev u nijansama smeđe preko vaše prirodne boje. 

Intenzitet tamne boje prilagodite svojoj boji kose i tenu koji u sebi ima crvenkaste, tople tonove, piše Žena.rs.

Ovo će izgledati posebno dobro ako već imate pramenove ili balayage. Iako je ovu boju kose lako postići, malo je zahtjevnija za održavanje jer se radi o crvenim tonovima koji dosta brzo blijede. Srećom, na tržištu postoji mnoštvo šampona i tretmana koji održavaju bilo koju boju jakom i sjajnom, tako da nećete morati previše brinuti.