Ovan

Posao: Danas ćete biti brzi, u žurbi, ali nemojte donositi impulzivne odluke. Možda ćete se naći u situaciji u kojoj je potrebno inovativno rješenje. Usredotočite se na komunikaciju i inovacije.
Ljubav: Pokušajte sagledati situaciju iz drugog ugla i pronaći kompromis. Možete biti emocionalno osjetljiviji pa pripazite da ne reagirate preoštro prema voljenoj osobi.
Zdravlje: Moguća napetost mišića.

Bik

Posao: Možda je vrijeme da pregledate svoju poslovnu strategiju i napravite neke prilagodbe.
Ljubav: Emocionalna stabilnost je ključna, ali pazite da ne budete previše kruti. Pokušajte biti realni i nemojte previše idealizirati partnera.
Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Blizanci

Posao: Dan je vrlo povoljan za preuzimanje inicijative, ali pazite da se ne upustite previše u svoje aktivnosti. Usredotočite se na detalje i završavanje započetih projekata.
Ljubav: Vaš šarm je na vrhuncu, ali pazite da ne budete previše lepršavi u komunikaciji s voljenom osobom, jer to može biti sumnjivo. Iskoristite ovu energiju da unesete zabavu i entuzijazam u vezu.
Zdravlje: Potreban vam je balans između posla i odmora.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Ovaj dan Rakovima donosi intuitivna saznanja koja vam mogu pomoći u rješavanju poslovnih dilema. Usredotočite se na unutarnju stabilnost i ne dopustite da vas vanjski pritisci izbace iz ravnoteže.
Ljubav: Danas su emocije naglašene, što može dovesti do dubokih razgovora s partnerom. Važno je ne vraćati se na neke već završene teme.
Zdravlje: Moguće napetosti, pripazite na prehranu, piše Astroputnik

Lav

Posao: Vrijeme je da se pozabavite detaljima i obavezama koje ste možda zapostavili u prethodnom periodu. Svojim jedinstvenim analitičkim pristupom možete otkriti skrivene prilike za napredovanje.
Ljubav: Vaš partner može smatrati da mu posvećujete manje pažnje zbog obaveza na poslu. Pronađite ravnotežu i pokušajte nekom romantičnom gestom pokazati svoju predanost.
Zdravlje: Psihofizički umor.

Djevica

Posao: Ovo je dan kada možete napraviti jako dobre poslovne poteze, posebno preciznošću i organizacijom. Pazite da se ne opteretite previše obvezama.
Ljubav: Romantika je na vrhuncu, a postoji mogućnost da će vas partner iznenaditi nečim posebnim. Iskoristite ovaj dan da produbite svoju vezu radeći zajedno aktivnosti koje volite.
Zdravlje: Pokušajte uskladiti posao i odmor.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Ovaj dan vam može donijeti zabunu u vezi nekih aspekata posla, pa provjerite sve informacije dva puta.
Ljubav: Moguć je susret s osobom koja će vas zaintrigirati na duhovnom planu. Pazite da ne idealizirate previše i pokušajte zadržati objektivnost.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Danas je idealan dan za rješavanje dugoročnih problema koji traju već neko vrijeme. Bit ćete motivirani poduzeti korake prema ostvarenju svojih dugoročnih ciljeva.
Ljubav: Podijelite svoje dublje emocije s partnerom i očekujte pozitivan odgovor. Iskoristite ovaj trenutak za stvaranje emocionalne bliskosti.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Ovo je dan kada biste mogli napraviti veliki korak naprijed u svojoj karijeri, ali samo ako pažljivo sagledate sve aspekte i čvrsto se držite svog plana.
Ljubav: Vaš optimizam je zarazan, ali pripazite da ne budete previše lakomisleni jer postoji mogućnost nesporazuma ako ne obratite pažnju na partnerove potrebe.
Zdravlje: Izbjegavajte pretjerane fizičke napore.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Ovaj dan je idealan za rješavanje složenih zadataka i organizaciju. Usredotočite se na detalje i budite temeljiti u svom pristupu.
Ljubav: Vaša predanost poslu može stvoriti distancu u odnosu s partnerom. Iskoristite slobodno vrijeme za kvalitetan razgovor i planiranje zajedničkih aktivnosti.
Zdravlje: Moguće su reumatske tegobe.

Vodenjak

Posao: Iskoristite svoju kreativnost za razvijanje novih ideja, ali budite oprezni u komunikaciji s kolegama, koji možda u prvi mah neće shvatiti što vam je na umu i o čemu pričate. Nije loše ponekad ponoviti priču, ali tako da vas svi razumiju.
Ljubav: Neočekivani susret sa starom simpatijom može probuditi dugo uspavane emocije. Ovaj dan donosi nove prilike za ljubav, ali pripazite da ne reagirate impulzivno.
Zdravlje: Izbjegavajte stresne situacije i prakticirajte tehnike opuštanja.

Ribe

Posao: Ovo je dobar dan za planiranje i postavljanje dugoročnih strategija i dublje razmišljanje o svojim ciljevima. Očekuju vas izazovi u organizaciji, no dobrom analizom ih možete uspješno prevladati.
Ljubav: Današnji ljubavni život je introspekcija. Moguće su emotivne dileme, ali ako se oslonite na intuiciju, možete donijeti ispravne odluke.
Zdravlje: Osjetljivost zglobova može biti jače izražena.