Ovaj mjesec donosi dinamičnu mješavinu energija, s planetarnim pokretima koji utječu na naše živote na različite načine. Istražimo što vam zvijezde spremaju ovog rujna.

Bik

Ovo je vrijeme za njegovanje strpljenja i prihvaćanje sporog, postojanog napretka. Venera, vaš vladajući planet, jarko sjaji, pojačavajući vaš šarm i privlačeći pozitivnu pozornost. U vašoj karijeri metodični će napori dati značajne rezultate, stoga ostanite ustrajni.

Financijski, pratite svoje navike potrošnje i izbjegavajte impulzivne kupnje. Odnosi se produbljuju jer Venera potiče toplinu i privrženost. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nove veze koje bi mogle neočekivano ući u vaš život.

Bik.jpg
Shutterstock 

Što se tiče zdravlja, usredotočite se na održavanje uravnotežene prehrane i redovito vježbanje. Pun Mjesec u Ribama donosi intuitivne uvide i kreativnu inspiraciju — iskoristite ovu energiju za istraživanje umjetničkih nastojanja ili duhovnih praksi.

Dom i obitelj zauzimaju središnje mjesto oko sredine mjeseca, nudeći prilike za jačanje odnosa i stvaranje skladnog okruženja. Društveni angažmani cvjetaju, donoseći radost i smijeh. Prihvatite promjene otvorenog srca i uma. Vjerujte da vas rujan vodi u stabilnost, prosperitet i obogaćene osobne odnose.