Ovaj mjesec donosi dinamičnu mješavinu energija, s planetarnim pokretima koji utječu na naše živote na različite načine. Istražimo što vam zvijezde spremaju ovog rujna.

Ovan

Za Ovnove je ovo mjesec dinamičnih promjena i novih početaka. S ulaskom Marsa u Vagu, vaš fokus se prebacuje na odnose i partnerstva. Komunikacija je ključna ovog mjeseca, stoga svakako jasno izrazite svoje misli s voljenim osobama.

Što se tiče karijere, moguća su unapređenja ili nove prilike, zahvaljujući utjecaju Merkura u Djevici. Ostanite prizemljeni i organizirani kako biste što bolje iskoristili ovo povoljno razdoblje. Financijski, dobro je vrijeme da pregledate svoj proračun i izvršite potrebne prilagodbe.

Ovan.jpg
Shutterstock 

Što se tiče zdravlja, dajte prednost ravnoteži i brizi o sebi, jer fluktuirajuće energije mogu uzrokovati blagu razdražljivost. Sredinom mjeseca, mladi Mjesec podržava postavljanje novih osobnih ciljeva. Bavite se aktivnostima koje obogaćuju vašu dušu i poboljšavaju vaše blagostanje.

U društvu očekujte neka uzbudljiva okupljanja koja će vas ponovno povezati sa starim prijateljima. Otpustite pritužbe iz prošlosti i prihvatite sadašnji trenutak s pozitivnošću. Rujan je snažan mjesec za transformaciju i rast, piše Glossy