Ovan

Posao: Većini rođenih u znaku Ovna kraj radnog tjedna donosi velik broj obveza, ali i izvrsne rezultate na poslovnom planu.

Ljubav: Nije loš dan da se ozbiljno zapitate što želite i koliko je to realno ostvarivo. Čekaju vas vrlo zanimljivi zaključci ako se uhvatite u koštac s ovim ljubavnim pitanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Možda vam ne odgovara način rada koji vam je nametnut, ali sada se morate prilagoditi nekim zahtjevima svojih suradnika.

Ljubav: Ako ste slobodni, a još uvijek spremni na avanturu, evo dana u kojem biste to mogli ostvariti. Uživajte!

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop
Shutterstock 

Blizanci

Posao: Pred najtipičnijim Blizancima je solidan radni dan, posebno onima koji se bave poslovima vezanim uz putovanja i inozemstvo.

Ljubav: Ovaj petak nije povoljan za konkretne ljubavne akcije, ali svakako može biti zanimljiv za međusobno suptilno ispitivanje trenutne partnerske situacije.

Zdravlje: Nema značajnijih zdravstvenih upozorenja.

Rak

Posao: Posljednji radni dan u tjednu Rakovi dočekuju objektivno umorni, ali još nervozniji zbog brojnih poslovnih detalja koji su iskrsli u prethodnom razdoblju.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati ​​da i danas na ljubavnom planu imate nekoliko zanimljivih susreta i prilika za finu komunikaciju sa sasvim novim dragim ljudima.

Zdravlje: Djelujte preventivno radi zaštite dišnih puteva.

Horoskop
Shutterstock 

Lav

Posao: Vrlo dobre poslovne okolnosti trebale bi pratiti Lavove krajem radnog tjedna. Navedite finese i nemojte žuriti započeti nove projekte.

Ljubav: Na ljubavnom planu očekuje vas prilično aktivan i potencijalno buran dan. Susret s osobom iz bliske prošlosti vašeg privatnog života može donijeti najviše valova.

Zdravlje: Osim promjenjivog tlaka, nema drugih upozorenja.

Djevica

Posao: Malo umora, malo više neraspoloženja obojit će veći dio ovog radnog dana za većinu Djevica. Obavljajte osnovne zadatke i radite na što je moguće manje nerviranja.

Ljubav: Nema naznaka većih promjena u najavi potencijalnih događanja na polju ljubavi. Ovaj petak bit će sličan prethodnim danima.

Zdravlje: Čuvajte male kosti i osjetila, savjetuje Astroputnik.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Pokušajte danas izbjeći ozbiljnije nesporazume u komunikaciji. Moguće je odgoditi kraće putovanje.

Ljubav: Nije loš dan za ljubavne akcije, iako nije realno očekivati ​​pretjerani angažman kao i događaje koji ostavljaju traga na duže staze.

Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Škorpion

Posao: Pred tipičnim Škorpionima je prilično naporan, ali i vrlo važan radni dan. Vaš aktivan pristup očekuje barem jedan važan razgovor i poslovni dogovor.

Ljubav: Bilo bi lijepo da budete oprezni i na polju ljubavnih odnosa, jer je moguće da će vas draga osoba ugodno iznenaditi zanimljivom prosidbom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Strijelac

Posao: Ovo je dan za većinu Strijelaca da uspješno obave sve profesionalne obveze, pod uvjetom da prihvate pomoć osobe od povjerenja.

Ljubav: Očekuju vas razgovori i važni dogovori na ljubavnom planu. Budite svoji, ali ne gledajte stvari isključivo sa svog stajališta. Pokažite razumijevanje za drugu stranu.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Jarac

Posao: Za Jarce bi kraj radnog tjedna trebao biti bolji od očekivanog, točnije - s odličnim rezultatima na poslovnom planu.

Ljubav: Radujete se i želite napredovati na svom ljubavnom putu, ali stvari iz prošlosti vam ne daju mira, a realno je da su jače nego ikad. Pokušajte se prvo pozabaviti vlastitim mislima.

Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Horoskop
Shutterstock 

Vodenjak

Posao: Nekoliko vrlo dobrih poslovnih poteza Vodenjaka mogu na najbolji mogući način začiniti ovaj radni tjedan, koji predstavlja i prekretnicu na profesionalnom planu.

Ljubav: Ovaj petak nije najpovoljniji za forsiranje i ubrzavanje nekih kapitalnih odluka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Posljednji radni dan u tjednu može simbolično označiti kraj poslovne faze, za većinu ljudi rođenih u astrološkom znaku Riba.

Ljubav: Slobodne Ribe, očekuju vas novi lijepi trenuci na spoju ili druženju s prijateljima. Moguće je i novo poznanstvo. Uživajte.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.