Ovan

Posao: Pred Ovnovima je prilično miran i opušten dan pa se očekuje da će svoje planirane obveze privesti kraju na zadovoljavajući način.
Ljubav: Posebnu pažnju posvetite mogućem susretu s osobom koju dugo niste vidjeli, a koja bi vas mogla baciti u ozbiljnu dilemu.
Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj prehrani. 

Bik

Posao: Sve u svemu, Bikovi kraj ovog radnog tjedna dočekuju prilično zadovoljni postignutim rezultatima, te s osjećajem da su mogli puno više.
Ljubav: Dragoj osobi znate prići na pravi način i dati pravi savjet, lijepu riječ i iz tih razloga nemojte biti škrti.
Zdravlje: Rado biste boravili u prirodi, šetnji.

Blizanci

Posao: Pazite da vam inače dobar početak radnog dana ne pokvare nesuglasice s poslovnom okolinom. Budite taktični i strpljivi.
Ljubav: Dan je savršen da uživate u zajedničkoj pažnji s voljenom osobom i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima ili otputujete negdje.
Zdravlje: Spavajte dovoljno, piše Astroputnik.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Ovog petka, evo prilike da Rakovi malo predahnu kada je obujam posla u pitanju, te da na vrijeme i uredno završe sve planirane obaveze.
Ljubav: Pokažite dovoljno strpljenja i razumijevanja kada su u pitanju želje i potrebe druge strane, nemojte danas biti pasivni.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavovi su danas u svom poslovnom planu postavili visoke ciljeve. Samo naprijed, većinu ćete uspjeti implementirati.
Ljubav: Povoljan je dan za novo poznanstvo bazirano na opuštenoj priči, flertu. Za konkretnije ljubavne poteze pričekajte povoljniji period.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Postoji mogućnost da će iskrsnuti neki detalj koji nije predviđen vašim realnim planovima, pa će vam trebati malo dodatnog vremena za dodatnu reorganizaciju kako bi na kraju sve bilo na zadovoljavajućoj razini.
Ljubav: Pred vama je odličan dan ako ste voljenoj osobi odlučili otkriti neke ljubavne planove i tako sadašnju partnersku priču podići na višu razinu.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Gotovo sve što je na vašem poslovnom planu za ovaj radni dan realno je ostvarivo bez puno problema.
Ljubav: Pozitivne reakcije osobe koja vas zanima mogle bi biti razlog za radost i zadovoljstvo tijekom današnjeg dana.
Zdravlje: Spavajte dovoljno.

Škorpion

Posao: Završite sve što je ostalo iza vas, prekinite neke priče, završite s formalnostima, pripremite se dati neusporedivo više energije i volje nego prije i uspjeh će doći.
Ljubav: Pokušajte svojim doprinosom ne zakomplicirati dodatno ionako kompliciranu priču kako biste izbjegli potencijalno razočaranje.
Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Na profesionalnom planu za većinu Strijelaca nema većih izazova i prepreka. Ovaj radni tjedan završavate u dobrom raspoloženju i zadovoljni postignutim.
Ljubav: Mogli biste biti posebno sretni kada vas prijatelj pozove na izlazak i druženje. Petak je, vrijeme je za opuštanje.
Zdravlje: Potrebno vam je opuštanje.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Veći dio današnjeg dana Jarci bi trebali imati dodatnu motivaciju za ispunjavanje preostalih poslovnih obveza iz prethodnog razdoblja, ako ih ima. Vrijeme je da okrenete novu poslovnu stranicu.
Ljubav: Pažljivo procijenite situaciju i okolnosti prije nego poduzmete sljedeći korak, ali nemojte odustati.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Vodenjak

Posao: Vodenjake će ovoga petka pratiti povoljne okolnosti pa se preporučuje da prvenstveno privedete kraju započete aktivnosti, a u narednim danima bit će vremena za nove inicijative.
Ljubav: Prijalo bi vam druženje sa zajedničkim prijateljima. Nije bitan izlazak ili kod kuće, bitno je da se opustite i osjećate dobro.
Zdravlje: Dovoljno se opustite psihički i fizički.

Riba

Posao: Oslonite se na prijateljsku pomoć osoba od povjerenja, posebno kada su u pitanju mogući propusti ili mogući nesporazumi s poslovnom okolinom.
Ljubav: Ribe bi se po svoj prilici danas trebale što više opustiti i uživati ​​u skladu sa svojom zavodljivom sanjarskom prirodom.
Zdravlje: Meteoropatske reakcije.