Mjesečni horoskop za srpanj 2024.godine već predviđa zanimljive događaje, ali kad je novac u pitanju, mnogi horoskopski znakovi će gotovo preko noći doživjeti dramatične promjene u svojim financijama. Riječ je o konjunkciji Marsa i Urana u znaku Bika koja se događa 16. srpnja, što znači da bi u danima oko ovog datuma mnogi mogli očekivati ​​novitete. Na primjer, postoji šansa da ćete dobiti povišicu ili da imate novog poslovnog partnera ili drugi izvor prihoda.

Horoskop
Shutterstock 

Osim toga, odlučujući faktor u isticanju materijalne strane života bit će Pun Mjesec u znaku Jarca, jer on, uz Bika i Djevicu, vlada financijskim tokovima. Jarac je znak postignuća, pa koncentracija njegove energije 23. i 24. srpnja može značiti financijsku metamorfozu za mnoge horoskopske znakove. Evo tko to može očekivati:

Jarac

Pun Mjesec se pojavljuje u vašem znaku i pod utjecajem Urana može donijeti iznenadnu odluku vezanu uz ulaganje novca u privatni posao.

Jarac.jpg
Shutterstock 

Oni Jarci koji nemaju posao vjerojatno će morati platiti nešto za svog člana obitelji. Početkom srpnja 2024. Mars će ozbiljno naglasiti temu djece, pa sve šanse za financijski doprinos pripadaju plaćanju godišnjih odmora, školovanju ili ulaganju novca za poboljšanje zdravlja.

Strijelac

U vašem slučaju, imate velike šanse za povećanje plaće, jer 16. srpnja možete imati važnu raspravu o novcu sa svojim šefom. A do 24. srpnja možete donijeti odluku vezanu uz primanja.

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Pun Mjesec u Jarcu posebno će se fokusirati na zaradu. Zanimljivo, do kraja srpnja i kolovoza 2024. konjunkcija Jupitera i Marsa u partnerskom sektoru može donijeti potpisivanje ugovora, sporazuma, suradnju.

Blizanci

Očekuje vas veliki iskorak u financijama, a vjerojatno ćete oko 16. srpnja saznati nešto vezano uz primanja i depozite.

Konjunkcija Marsa i Urana u sektoru tajni će istaknuti ono što je skriveno od vas. Na primjer, možete saznati neke stvari o štednji ili kreditima članova vaše obitelji.

Blizanci.jpg
Shutterstock 

Pun Mjesec 24. srpnja u Jarcu dat će vam jasnu sliku o vašim financijama, a posebno će vam bitne informacije vezane uz partnerov novac. Primjerice, partner će vam reći da je napravio neke troškove bez vašeg znanja.

Ovan

Pun Mjesec u Jarcu 24. srpnja događa se u vašem sektoru postignuća. Vjerojatno ćete napraviti financijski proboj kroz partnerstvo s prijateljima.

Ovan.jpg
Shutterstock 

Očekuje vas priljev novca! Ipak, mnogi će Ovnovi odlučiti promijeniti razvoj svoje karijere. Pun Mjesec u Jarcu pojavljuje se pored vašeg suvladara Plutona. Imat ćete dojam da se približavate važnoj odluci i da je vrijeme da odredite svoj put za sljedećih 20 godina – s kim, kamo i za koji novac idete dalje.

Bik

Mars i Uran spajaju se u vašem znaku 16. srpnja, a oba planeta označavaju utjecaj vanjskih objekata u vašem životu.

Bik.jpg
Shutterstock 

Može se dogoditi da sretnete osobu koja će vam ponuditi velika financijska ulaganja za kolovoz, ali za to ćete morati donijeti ozbiljnu financijsku odluku do 24. srpnja u punom Mjesecu u Jarcu. Također se može odnositi na ulaganje u posao ili pregovore o plaćama s dva poslodavca.