Mjesečni horoskop za lipanj 2024. kaže da će to biti najvažniji mjesec za našu karijeru i ljubav. Ljeto će biti savršeno vrijeme za unapređenje ili novu vezu.

U lipnju 2024. godine očekuju nas dva datuma koja astrolozi nazivaju 'magičnim'. Iskoristite ih dobro jer tada možete postići ono što ste dugo željeli.

Ovo su najbolji datumi u lipnju 2024. prema horoskopu:

9. lipnja 2024.

Na ovaj dan Mars, planet akcije, prelazi u horoskopski znak Bika, kojim vlada Venera, planet ljubavi. Mars i Venera jedni su od glavnih planeta u polju osobnih odnosa. Na ovaj dan trebali biste ići na tečaj plesa, u teretanu ili u šetnju jer postoji izvrsna prilika da upoznate osobu koja vam je suđena!

Horoskop
Shutterstock 

Slušajte svoje misli tijekom sastanka – osjećate li povjerenje u svog partnera, možete li zamisliti zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, možete biti sigurni da je ova osoba vaša sudbina! Dodatno, 9. lipnja 2024. imat ćemo trigon između Mjeseca u Raku i Saturna u Ribama, što bi moglo donijeti važne obiteljske rasprave i odluke o nekretninama. Na primjer, vi i vaš partner možete odlučiti živjeti zajedno.

22. lipnja 2024.

Razdoblje punog Mjeseca uvijek se energetski razlikuje od ostalih Mjesečevih mijena. U ovom trenutku, Mjesec kao da čuje sve naše misli! Ovog dana će Pun Mjesec biti u Jarcu. Mjesec baš i ne voli biti u racionalnom i prizemljenom Jarcu. Njegova ograničenja ne daju prostora Mjesecu, čija energija teče poput vode. Ipak, ovaj energični dvojac zajedno stvara izvrsnu priliku za ispunjenje svih želja, a posebice onih vezanih uz karijeru.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac neće tolerirati opuštanje. Ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru i tada ćete dobiti dugo očekivano unapređenje ili ponudu iz snova! I zapamtite da energija punog Mjeseca ne traje jedan dan, već nekoliko dana prije punog Mjeseca i nekoliko dana poslije. Napomenimo i da će se ljetni solsticij dogoditi 21. lipnja 2024. godine, jedan od najvažnijih dana u godini, kada sile dobra ulaze u svoje najmoćnije stanje. Ono što ste zamislili brže će se ostvariti.