Bliži se svibanj, a neki će dani nositi jaču energiju od drugih. Zato nam astrolozi poručuju da ove datume u svibnju označimo u kalendaru jer će nam oni biti posebno naklonjeni! Zapamtite ove dane ili ih zapišite kako biste znali kad biti najaktivniji.

'Dani moći' su najpovoljniji dani u mjesecukada se dogodi neki dobar astrološki događaj. Osim toga, ovi dani mogu donijeti i druge važne događaje koji će povoljno utjecati na našu sreću i raspoloženje.

Horoskop
Shutterstock 

Pokušajte se riješiti negativnosti u svibnju jer će ovaj mjesec biti ispunjen snažnom energijom, iako će samo tri dana biti dani moći. U tim je danima važno ostati vjeran sebi i sjetiti se svojih glavnih ciljeva u životu, usmjeravajući svoju energiju u pravom smjeru.

1. svibnja – Venera u kvadratu s Plutonom

Na ovaj dan možemo se početi rješavati loših navika i tražiti oprost od onih koje smo povrijedili u prošlosti. U takvim razdobljima većina konflikata se riješi, pa se ne trebamo bojati iskupiti se prema bližnjima, prijateljima i kolegama.

Bit će puno snage za komunikaciju, a oni koji neće samo prividno raditi na sebi, nego će se stvarno truditi nadvladati svoju prirodu, dobit će uspjeh, sreću i snagu.

5. svibnja - 'zrcalni' datum

Stručnjaci preporučuju da ovoga dana češće slušate svoj unutarnji glas jer će on postati naš vodič u svijet uspjeha, sreće i stabilnosti. Broj pet izoštrit će vaše šesto čulo i pomoći vam da shvatite što vam je važno, a što lažno i sporedno.

Horoskop
Shutterstock 

Bit će to dan duboke introspekcije i novih prilika. Na takav dan nema slučajnih misli, kao što ne može biti ni slučajnih događaja. Sve će biti točno onako kako bi trebalo biti prema planovima svemira.

17. svibnja – kvadrat Merkura i Plutona

Ovaj aspekt je izuzetno pozitivan za kreativnu komponentu svakog od nas. Pod takvim utjecajem postaje lakše donositi izvanredne odluke. Bit će to dan kada će predstavnici kreativnih zanimanja imati više sreće nego itko drugi. Ovo će također biti dan komunikacije, novih poznanstava i flerta.

Horoskop
Shutterstock 

Ova dva nebeska tijela se u tom smislu vrlo dobro slažu. Vrijeme je za jačanje društvenih veza na svim razinama – obiteljskoj, radnoj, duhovnoj, piše Krstarica