Ovan

Posao: Današnji dan posvetite isključivo odmoru i uživanju, po mogućnosti bez posla i obaveza.

Ljubav: Posvetite se voljenoj osobi, pokažite joj lijep znak pažnje i uživajte u dobroj i opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Tipični predstavnici Bikova zaobići će velike obveze ovog drugog dana vikenda i posvetiti se odmoru i opuštanju. Nemojte biti previše lijeni, preporučuje Astroputnik.

Ljubav: Bavite se lijepim stvarima i suštinom vaše veze, razveselite jedno drugo nekim lijepim znakom pažnje. Možete se uključiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 18 veljače 2024
Shutterstock 

Blizanci

Posao: Krajem vikenda očekuje vas dosta promjenjivo raspoloženje. Uživali biste u društvu prijatelja i razgovoru.

Ljubav: Drugi dan vikenda nije najpovoljniji da se puno priča i ulazi u detalje o neuspjesima i sitnicama. Budite malo pozitivniji.

Zdravlje: Mogući problemi s disajnim putevima i prehlada.

Rak

Posao: Rakovi će i danas imati dosta posla, ali neće biti pod pritiskom kao prethodnih dana. Ostavite dovoljno vremena za sebe.

Ljubav: Mogli biste provesti zajedničke trenutke u posjeti prijateljima i druženju.

Zdravlje: Odlično.

retrogradni merkur.jpeg
Shutterstock 

Lav

Posao: Mnogi bi Lavovi ovaj drugi dan vikenda mogli posvetiti druženju s prijateljima pa organizirajte lijepo druženje, idite na izlet, družite se i uživajte.

Ljubav: Pred vama je odličan dan za nova poznanstva, sve će vam pomoći da se osjećate ugodno i zadovoljno u dobrom društvu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Djevice su se bez problema trebale detaljno pripremiti za početak sljedećeg radnog tjedna.

Ljubav: Povoljan dan je pred svim predstavnicima ovog znaka koji imaju čistu situaciju na ljubavnom planu, ostali bi se trebali uozbiljiti i krenuti u akciju. Družite se, izlazite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Ako predstoje neodgodive stvari, posao pobjeđuje, ali ne forsirajte ništa u danu koji je prvenstveno namijenjen odmoru i opuštanju.

Ljubav: Iako nije realno da će doći do baš velikih promjena, već će i lijep razgovor nagovijestiti nove i ljepše mogućnosti.

Zdravlje: Odlično.

Škorpion

Posao: Škorpionima će dobro doći miran dan za opuštanje i regeneraciju. Nije naodmet napraviti male pripreme, sigurno ćete si olakšati početak novog radnog tjedna.

Ljubav: Provedite dan u druženju s dragim prijateljima, možete organizirati i kraći izlet, ekskurziju, svidjet će vam se.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

žena
Shutterstock 

Strijelac

Posao: Dan nije najpovoljniji za opsežnije poslovne aktivnosti, osobito fizičke, jer biste se mogli prenapregnuti.

Ljubav: Na ljubavnom planu obostrano vlada dobra energija koja donosi vrlo lijepe mogućnosti u najavi. Uživati.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Moguće je da ćete danas imati hitan poslovni razgovor ili dogovor, kao najavu promjena koje bi mogle uslijediti početkom idućeg tjedna.

Ljubav: Mogli biste dobiti poziv za druženje od osobe s kojom inače radite. Ponekad nije loše spojiti lijepo i korisno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vodenjak

Posao: I tijekom današnjeg dana trebalo bi biti dosta radnih obaveza, no one bi vas prije svega trebale potaknuti na malo veću kreativnost.

Ljubav: Ukoliko imate adekvatno razumijevanje i podršku od strane voljene osobe, to će vam mnogo značiti, pa joj uzvraćate nekim malim znacima pažnje.

Zdravlje: Odlično.

Riba

Posao: Ako ste danas planirali otići na put i negdje se družiti sa svojim društvom i prijateljima, imate vrlo povoljne okolnosti za to. Uživajte i opustite se prije svega.

Ljubav: Višak slobodnog vremena i pozitivne energije danas biste mogli iskoristiti da isplanirate neku lijepu ljubavnu akciju. Možda romantični spoj.

Zdravlje: Odgovarala bi vam tjelesna aktivnost, po mogućnosti na otvorenom.