Veljača će biti izuzetno naporan mjesec po pitanju opasnih astroloških događaja. Bit će čak osam datuma koji će izazivati nevolje za sve znakove pa je važno znati što svaki od njih znači i kako izbjeći problem ovih dana i u budućnosti.

5. veljače - konjunkcija Plutona i Merkura

Na ovaj datum će se Pluton i Merkur poravnati sa Zemljom. Astrolozi napominju da je 5.2. možemo se suočiti s velikim problemima u ljubavnom i komunikacijskom smislu općenito.

Ova dva planeta stvarat će kaos i natjerati ljude da se češće svađaju, više pokušavaju obraniti svoje mišljenje u dijalozima.Budite oprezni sa svojim riječima i postupcima.

Svađa
Shutterstock 

13. veljače – Mars prelazi u znak Vodenjaka

Mars u Vodenjaku ne može se nazvati negativnim, ali boravak u ovom znaku mu je svakako manje ugodan nego u Jarcu. Ovog 13. veljače, zbog smanjenja pozitivne energije Marsa, mogli bismo doživjeti gubitak motivacije i produktivnosti.

To neće imati kritičan utjecaj na vaš uspjeh, ali bolje je pokušati pronaći snagu da ne budete lijeni. Općenito, do 22. ožujka, dok je planet u ovom zračnom znaku, zadržat ćemo snagu volje i želju da idemo prema uspjehu.

14. veljače – Mars u konjunkciji s Plutonom

Druga konjunkcija u mjesecu ponovno će uključiti Pluton, ali sada u konjunkciji s Marsom. Dan bi mogao biti pun svađa. Najvjerojatnije će ljudi češće htjeti pokazati svoju superiornost jedni drugima. Ovo će biti dan hvalisanja i bezobzirne dominacije, želje da pokorite sve oko sebe.

Horoskop
Shutterstock 

16. veljače — Venera prelazi u znak Vodenjaka

Venera u Vodenjaku se ne osjeća loše, ali je definitivno puno gore nego u Jarcu. To znači da ćemo 16. veljače osjetiti snažan gubitak snage. Mogući su zdravstveni problemi, posebice psihički. Budite oprezni i nemojte se obeshrabriti, podržite svoje voljene, piše Zadovoljna.rs

17. veljače – Venera u konjunkciji s Plutonom

Treća konjunkcija i opet Pluton. Sada neće moći dijeliti svoje mjesto na nebu s Venerom, što znači naglo pogoršanje. Nastojte ovog dana biti što više sami, pogotovo ako ste pod utjecajem tuđih raspoloženja, slabo se nosite s energetskim vampirima i nikako im se ne možete oduprijeti.

Horoskop
Shutterstock 

22. veljače – Venera u konjunkciji s Marsom

Četvrta konjunkcija dogodit će se između Venere i Marsa. Ovo će biti period kada ne treba računati na diplomaciju i traženje kompromisa u komunikaciji.

Bit će puno svađa, sebičnosti, tvrdoglavih ljudi, razdražljivosti, grubosti i bezobrazluka, pogotovo na cestama.

23. veljače – Merkur prelazi u znak Riba

Merkur u Ribama je vrlo slab. Ovog 23. veljače mnogi će imati financijskih problema pa je  od 23. veljače do 10. ožujka bolje izbjegavati nepotrebne kupnje.

Posebno se to odnosi na sam prijelazni dan - 23.2. Mnoge financijske transakcije mogle bi propasti ovog dana.

28. veljače – trostruka konjunkcija Sunca, Merkura i Saturna

Najopasniji dan u mjesecu. Sunce, Merkur i Saturn će se poredati i boriti za priliku da utječu na nas. To će dovesti do kaosa u apsolutno svim područjima života. Neće postojati niti jedno područje na koje ova tri suprotstavljena objekta neće utjecati.