Ako jedva čekate 2024. godinu i pitate se hoće li vam donijeti vjenčanje, zvijezde su vam pripremile odgovor. Ipak, na astroprognoze gledajte kao na orijentaciju, ne nužno garanciju.

Ovan

Ovo je znak vatrenog i pustolovnog temperamenta i nije ga lako kontrolirati. No, upravo će ga taj duh iduće godine činiti neodoljivim pa potencijalni partner lako može pasti na koljena. Najveće šanse za vjenčanje su u prvoj polovici godine. Ako kažete da, slijedi vam sretno razdoblje.

vjencanje neutralne boje
Shutterstock 

Bik

Bik je poznat po svojoj stabilnosti, ali horoskop predviđa brojne turbulencije u 2024. godini. Na ljubavnom planu moguć je prekid ljubavne veze, ali i potencijalni brak. Kada se partneri raziđu, strasti slegnu, a oni trezveno razmisle o tome koliko ljubavi i poštovanja osjećaju jedno prema drugome, mogli bi se vratiti u još skladniju zajednicu. Slijedi im pomirenje pa vjenčanje.

Rak

Rak je jedan od najosjetljivijih znakova u horoskopu, uvijek spreman pomoći. Spremnost da brinete o partneru i da mu se posvetite može doći do izražaja 2024. godine. Astrolozi tvrde da vam se na putovanju mogu dogoditi značajne stvari, pa ako idete s partnerom, očekujte bračnu ponudu.

vjenčanje vila
Shutterstock 

Škorpion

Ovaj znak pokreće strast, a upravo će to privući njihovog partnera u 2024. godini. Romantika i uživanje vode vas u velika obećanja, a horoskop najviše šanse za brak najavljuje onima koji su već bili pred matičarom. Zaboravite ono što tada nije išlo, ovaj put će biti više sreće!

Jarac

Uporni i ambiciozni Jarac nezaustavljiv je kad nešto zacrta, a za 2024. godinu odlučio je srediti svoj bračni status. Ako je možda malo zbunjen kada su u pitanju emocije, osjećaj međusobnog poštovanja i razumijevanja sigurno će ga uvjeriti da je vrijeme za brak.