Puding od tapioka perlica može se pripremiti na razne načine, no isprobajte ovaj naš, vjerujemo da će vam se svidjeti! Tapioka je škrobasta namirnica, koja se dobiva iz korijena latinoameričkih biljaka manioke (cassava, yucca) i tapioke. Iako čisti ugljikohidrat tapioka je zdrava i lako probavljiva hrana, osobito kad se miješa s drugim namirnicama. Najčešće se u kulinarstvu koristi za pripremu pudinga obzirom da u kontaktu s toplom vodom ili mlijekom postaje želatinasta. Kako je bez ukusa i mirisa u nju se mogu dodati razne arome, jaja, mlijeko, vrhnje, sladila… U nastavku vam donosimo recept s tapioka perlicama, koji smo i sami isprobali i činimo to često :-).
Tapikoa puding koji ćete željeti raditi često!
Ove godine čeka nas 12 retrogradnih kretanja planeta: Svaki od njih donosi nam svoju vrstu kaosa - evo koji prvi
Lemontini kao omiljeni ljetni proizvod za usne, ali i zlatni lanac kao fashion dodatak? Hailey i dalje sve radi savršeno
Dugo, duže, maksi: Ljeto je i ne skidamo se iz haljina, osvježite ideju kako ih nositi