Puding od tapioka perlica može se pripremiti na razne načine, no isprobajte ovaj naš, vjerujemo da će vam se svidjeti! Tapioka je škrobasta namirnica, koja se dobiva iz korijena latinoameričkih biljaka manioke (cassava, yucca) i tapioke. Iako čisti ugljikohidrat tapioka je zdrava i lako probavljiva hrana, osobito kad se miješa s drugim namirnicama. Najčešće se u kulinarstvu koristi za pripremu pudinga obzirom da u kontaktu s toplom vodom ili mlijekom postaje želatinasta. Kako je bez ukusa i mirisa u nju se mogu dodati razne arome, jaja, mlijeko, vrhnje, sladila… U nastavku vam donosimo recept s tapioka perlicama, koji smo i sami isprobali i činimo to često :-).
Tapikoa puding koji ćete željeti raditi često!
Još iz kategorije
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.