Nekako nam se čini da se Advent nikad više nije iščekivao kao ove godine. Opet u punom sjaju ćemo provesti najljepše doba godine na omiljenoj poznatoj lokaciji, jer došla je još jedna Finjakova božićna bajka.

finjak (4).jpg
Foto: Finjak

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi chefa Nenada Komesa, te neodoljivom tartu od jabuke spremanom po najfinijoj francuskoj recepturi!

Svakako morate i probati kuhanu rakiju po recepturi kuće.

finjak (11).jpg
Foto: Finjak

Mališani su česti posjetitelji našeg Finjaka, a za njih imamo naslađu čokoladu koja grije ruke, ali i srce.

Da bi sjedenje na visokim stolovima bilo posebno iskustvo pobrinuo se akademski kipar Denis Svirać ručno oslikanim bačvama likom orašara, a ove godine društvo će vam praviti i naši novi ručno izrađeni prijatelji Gingerbread-ovi.

finjak (12).jpg
Foto: Finjak

Sva hrana i piće moći će se ponijeti doma, u ambalaži 'to go' pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to i mogu.

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina, dobra hrana i piće, te najbolje emocije.