Vrhunski chef priprema vrhunske proljetne slastice uz Kenwood uređaje, a vi imate priliku pridružiti se ovom jedinstvenom gastro iskustvu. Marin Medak, poznati chef, vlasnik restorana RougeMarin i gastro inovator, sutra (petak, 8. travnja) u 11 sati na Food Marketu by StoryGourmet, koji se do 10. travnja održava u Halli, Slavonska avenija 3b, na Kenwood radionici priprema tri delicije od mrkve. Svi vi možete uživo vidjeti i naučiti kako to radi! Chef Medak spravljat će carrot cake, slatko od mrkve i čips od mrkve koristeći Kenwood Cooking Chef XL uređaj i Kenwood KMIX, uređaje uz koje je svako kuhanje postaje zabava.
Kenwood Cooking Chef XL izaziva pravu revoluciju u pripremi jela. Osim što je najnapredniji kuhinjski uređaj na tržištu, Kenwood Cooking Chef XL, ima mogućnost i kuhanja jela, što ga čini jedinim kuhinjskim uređajem koji će vam ikad trebati.
Kenwood Cooking Chef XL ima opciju indukcijskog zagrijavanja posude od 20 do 180 stupnjeva, čak 20 unaprijed postavljenih programa s pomoću kojih ćete s lakoćom savladati pripremu i kompliciranijih slastica i delikatnih umaka, ali i ukusnih složenaca te primamljivih pečenih i kuhanih jela. U njemu, primjerice, možete i otopiti čokoladu ili pripremiti domaće tijesto. Funkcija za brze recepte omogućava jednostavniju pripremu 30-minutnih recepata, a tu su i programi koji automatski mijenjaju temperaturu te podešavaju jačinu i intervale miješanja, zahvaljujući kojima ćete imati više vremena posvetiti se kreativnijoj strani kuhanja. Čak 1500 W snage, posuda kapaciteta 6,7 l, pet nastavaka za miješanje, opcija direktnog vaganja sastojaka u posudi, kao i na dodatnim nastavcima poput blendera ili sokovnika... - ovom je uređaju teško odoljeti.
Kenwood kMix specijalna je linija kuhinjskih uređaja koja vam pomaže da s lakoćom miješate, pjenite i mijesite sastojke. Impresivnog dizajna, ovaj kuhinjski 'gadget', koji dolazi u tri boje (bijeloj, crvenoj i crnoj) bit će i izvrsna dekoracija u vašem domu, ali prije svega 'pomagač' zahvaljujući kojem ćete s lakoćom pripremati slastice, tijesta, torte… Pripremite kolače s ljubavlju, a to ćete svakako moći zahvaljujući impresivnih karakteristikama ovog uređaja: snazi od 1000 W, zaštiti od prskanja, nastavcima za miješanje i posudi kapaciteta pet litara.
Ne propustite ovu priliku i dođite na event Food Market by StoryGourmet na kojem vas očekuje doista vrhunsko gastro iskustvo. Kreativni tim chefova restorana Rougemarin Josip Hodak, Filip Bačan i Željko Lopar, chef restorana El Toro Mario Mihelj, chef patissier Emilien Geslin iz Magnolije te kulinarski tim Lari & Penati na čelu s vlasnikom Igorom Tomljenovićem pripremili su za vas pravu priču vrhunske gastronomije u Hali Zagreb!Od uzgoja do tanjura, obiteljskoga gospodarstva do korporacija, od lokalne i tradicionalne do fusion kuhinje, vrhunski chefovi do 10. travnja do pomoći pripremaju nezaboravne gastronomske poslastice za vas.
Zaboravite sve što ste prije vidjeli i okusili, resetirajte svoja osjetila i pripremite se uživanje svim čulima. Naučite o namirnicama i tehnikama kuhanja, upoznajte svoju kreativnu stranu okruženi gastro umjetnicima, družite se i zabavljajte uz bogat glazbeni program. Da, imamo i to – DJ Dadoo, DJ Pepi (Adriatic Coasting), DJ Vazmenko, Lana S. i Alen Đuras – od afterwork partyja i ladies' nighta do food marketa, masterclassova i vinskog sajma. Ulaz na event se ne naplaćuje.
*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Kenwood.