Vrhunski chef priprema vrhunske proljetne slastice uz Kenwood uređaje, a vi imate priliku pridružiti se ovom jedinstvenom gastro iskustvu. Marin Medak, poznati chef, vlasnik restorana RougeMarin i gastro inovator, sutra (petak, 8. travnja) u 11 sati na Food Marketu by StoryGourmet, koji se do 10. travnja održava u Halli, Slavonska avenija 3b, na Kenwood radionici priprema tri delicije od mrkve. Svi vi možete uživo vidjeti i naučiti kako to radi! Chef Medak spravljat će carrot cake, slatko od mrkve i čips od mrkve koristeći Kenwood Cooking Chef XL uređaj i Kenwood KMIX, uređaje uz koje je svako kuhanje postaje zabava.

Kenwood Cooking Chef XL izaziva pravu revoluciju u pripremi jela. Osim što je najnapredniji kuhinjski uređaj na tržištu, Kenwood Cooking Chef XL, ima mogućnost i kuhanja jela, što ga čini jedinim kuhinjskim uređajem koji će vam ikad trebati.

Kenwood kuhinjski uređaj
Foto: Kenwood

Kenwood Cooking Chef XL ima opciju indukcijskog zagrijavanja posude od 20 do 180 stupnjeva, čak 20 unaprijed postavljenih programa s pomoću kojih ćete s lakoćom savladati pripremu i kompliciranijih slastica i delikatnih umaka, ali i ukusnih složenaca te primamljivih pečenih i kuhanih jela. U njemu, primjerice, možete i otopiti čokoladu ili pripremiti domaće tijesto. Funkcija za brze recepte omogućava jednostavniju pripremu 30-minutnih recepata, a tu su i programi koji automatski mijenjaju temperaturu te podešavaju jačinu i intervale miješanja, zahvaljujući kojima ćete imati više vremena posvetiti se kreativnijoj strani kuhanja. Čak 1500 W snage, posuda kapaciteta 6,7 l, pet nastavaka za miješanje, opcija direktnog vaganja sastojaka u posudi, kao i na dodatnim nastavcima poput blendera ili sokovnika... - ovom je uređaju teško odoljeti.

Kenwood kuhinjski uređaj
Foto: Kenwood

Kenwood kMix specijalna je linija kuhinjskih uređaja koja vam pomaže da s lakoćom miješate, pjenite i mijesite sastojke. Impresivnog dizajna, ovaj kuhinjski 'gadget', koji dolazi u tri boje (bijeloj, crvenoj i crnoj) bit će i izvrsna dekoracija u vašem domu, ali prije svega 'pomagač' zahvaljujući kojem ćete s lakoćom pripremati slastice, tijesta, torte…  Pripremite kolače s ljubavlju, a to ćete svakako moći zahvaljujući impresivnih karakteristikama ovog uređaja: snazi od 1000 W, zaštiti od prskanja, nastavcima za miješanje i posudi kapaciteta pet litara.

Ne propustite ovu priliku i dođite na event Food Market by StoryGourmet na kojem vas očekuje doista vrhunsko gastro iskustvo. Kreativni tim chefova restorana Rougemarin Josip Hodak, Filip Bačan i Željko Lopar, chef restorana El Toro Mario Mihelj, chef patissier Emilien Geslin iz Magnolije te kulinarski tim Lari & Penati na čelu s vlasnikom Igorom Tomljenovićem pripremili su za vas pravu priču vrhunske gastronomije u Hali Zagreb!Od uzgoja do tanjura, obiteljskoga gospodarstva do korporacija, od lokalne i tradicionalne do fusion kuhinje, vrhunski chefovi do 10. travnja do pomoći pripremaju nezaboravne gastronomske poslastice za vas.

Zaboravite sve što ste prije vidjeli i okusili, resetirajte svoja osjetila i pripremite se uživanje svim čulima. Naučite o namirnicama i tehnikama kuhanja, upoznajte svoju kreativnu stranu okruženi gastro umjetnicima, družite se i zabavljajte uz bogat glazbeni program. Da, imamo i to – DJ Dadoo, DJ Pepi (Adriatic Coasting), DJ Vazmenko, Lana S. i Alen Đuras – od afterwork partyja i ladies' nighta do food marketa, masterclassova i vinskog sajma. Ulaz na event se ne naplaćuje.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Kenwood.