U novoj sezoni popularnog kulinarskog showa ‘MasterChef’ pridružio se novi član žirija Dino Galvagno, 38-godišnji vlasnik popularnog zagrebačkog restorana Prasac, koji naglašava kako će u emisiji biti - strog i pravedan. - Natjecateljima želim prenijeti duh beskompromisnosti kada je o hrani riječ - otkriva Dino koji je nakon završene srednje škole u Virovitici radio u luksuznim restoranima u Njemačkoj, Italiji i kod nas, koje je napuštao nakon što bi  modernizirao jelovnike i promijenio način kuhanja. Zbog toga su ga nazvali odbjegli kuhar. Mama mu je Slavonka, otac Sicilijanac. Dino često osmišljava nove recepte i njegova kulinarska filozofija nije isključivo vezana uz mediteransku prehranu. - Pogledajte Francuze iz unutrašnjosti - jedu masnoće i piju crveno vino. I žive jako dobro. Najzdravija je prehrana ona pripremljena od svježih namirnica koje nisu kemijski tretirane. Trik je, naravno, i u umjerenosti i raznovrsnosti - rekao je Galvagno koji rijetko kuha kod kuće jer to prepušta supruzi. Napisala: Antonija Nazor Foto: Mateja Vrčković