U novoj sezoni popularnog kulinarskog showa ‘MasterChef’ pridružio se novi član žirija Dino Galvagno, 38-godišnji vlasnik popularnog zagrebačkog restorana Prasac, koji naglašava kako će u emisiji biti - strog i pravedan. - Natjecateljima želim prenijeti duh beskompromisnosti kada je o hrani riječ - otkriva Dino koji je nakon završene srednje škole u Virovitici radio u luksuznim restoranima u Njemačkoj, Italiji i kod nas, koje je napuštao nakon što bi modernizirao jelovnike i promijenio način kuhanja. Zbog toga su ga nazvali odbjegli kuhar. Mama mu je Slavonka, otac Sicilijanac. Dino često osmišljava nove recepte i njegova kulinarska filozofija nije isključivo vezana uz mediteransku prehranu. - Pogledajte Francuze iz unutrašnjosti - jedu masnoće i piju crveno vino. I žive jako dobro. Najzdravija je prehrana ona pripremljena od svježih namirnica koje nisu kemijski tretirane. Trik je, naravno, i u umjerenosti i raznovrsnosti - rekao je Galvagno koji rijetko kuha kod kuće jer to prepušta supruzi. Napisala: Antonija Nazor Foto: Mateja Vrčković
Chef Dino Galvagno - strog ali pravedan
Tjedni horoskop od 9. do 15. lipnja 2025.: Preda nama je tjedan pun mogućnosti i dobre energije, iskoristite ga
Kada krize oblikuju našu estetiku: Recession Hair je frizura koja odražava duh vremena - i trenutno je hit
Zašto se nakon nekih vrsta povrća osjećamo naduto? Evo kako ih pripremiti da ih tijelo lakše probavi
Tko je zet Arsena Dedića? Harao je estradnom scenom 80-ih, a onda samo nestao! Ovako izgleda danas
Alka Vuica prisjetila se teških dana kao samohrana majka: 'Plakala sam svaki put kad bih sina ostavila zbog koncerta'
Anita Martinović objavila fotografiju sa Šimom: On svima priznao zašto dolazi u Zagreb