Početak godine Vagama će donijeti radost i sreću u svim aspektima života. Sredinom godine savjetujemo da se usredotočite na svoju obitelj i obiteljske odnose, održite kontakt s najdražima i rješavate probleme kako dođu. Pritom će vrijedne Vage prije kraja iduće godine zaraditi pozamašnu svotu novca.

Ova godina je za Vagu i godina putovanja pa pokušajte isplanirati što više malih putovanja s obitelji ili partnerom.

Ljubav

Ljubavni život Vaga se ove godine konačno sređuje. Parovi koji su se tek počeli viđati svoju će vezu učvrstiti već početkom siječnja, a oni koji su u vezi duže od nekoliko godina odlučit će ili živjeti zajedno ili se vjenčati. Izbjegavajte besmislene svađe i pokušajte razumjeti partnera. Dobar Saturn iz Vodenjaka učinit će vas stabilnim tijekom cijele godine, iako će zbog njegovog položaja u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi, neki proći kroz neka iskušenja koja će zahtijevati zrelost. Vaša planeta Venera obogatit će vaš ljubavni život od 7.3. do 6.4, od 24.6. do 19.7, a posebno (kada ste u vašem znaku) od 30.9. do 24.10.

Godišnji horoskop za Vage za 2022
Shutterstock 

Posao

Pomrčine u vašoj prirodnoj 2. i 8. kući dovest će do situacija u kojima ćete morati promijeniti ili svoj pristup novcu ili način na koji zarađujete, a isto se može primijeniti i na novi način dobivanja podrške drugih. Jupiter u vašoj prirodnoj 6. kući zaposlenja tijekom većeg dijela godine činit će vam ugodno na poslu, kao i s kolegama. Dugi boravak Marsa u Blizancima (od 21. kolovoza do kraja godine) dat će vam dodatnu energiju i neće biti zadatka koji ne možete obaviti besprijekorno. Uz dobar Saturn iz Vodenjaka mogući su rezultati koji će se dugo pamtiti. 

Novac

Vaga će ove godine imati stabilnu financijsku potporu. Druga polovica godine bit će malo zahtjevnija, stoga se na vrijeme pripremite i uštedite nešto novca za to razdoblje kako biste što bezbolnije prebrodili to razdoblje. Neke Vage mogu očekivati ​​priljev novca od nekoga u obitelji.

Obitelj

2022. godina će obitelj još više zbližiti. Odnosi s obitelji i poznanicima značajno će se poboljšati. Vage će ove godine htjeti popraviti nešto u kući ili čak obnoviti svoj dom. Neke će Vage razmisliti i o kupnji stana na kredit.

Zdravlje

2022. godine Vaga će imati manje zdravstvene probleme poput probave ili infekcija koje neće dugo trajati. Također, postoji mogućnost ozljeda, pa bi bilo poželjno baviti se sportom i tako preuzeti kontrolu nad svojim tijelom i težinom. Pokušajte s aktivnostima koje smanjuju stres i dobre su za mentalno zdravlje.