Sezona kupanja je otvorena, badići u pripremi, a godišnji odmori samo što nisu krenuli. Ako putujete s mališanima onda ste sigurno i stavku luftića već prekrižili s popisa za more, no, ako ste slučajno istu uspjeli previdjeti -ne brinite, još stignete nabaviti luftić koji već sada nosi titulu najpoželjnijeg za ljeto 2021. godine! Flamingosi, šareni jednorozi, bijeli labudi, kriške pizze, krila, krofne - odlaze u zaborav jer na scenu dolazi ružičasta limuzina koja će vaše ljetovanje podići na novu razinu.

FLAMINGOSI ODLAZE U ZABORAV Gigantski luftić novi je trend za ljeto 2021.
sam's club 


Duga preko šest metara, retro limuzina na napuhavanja namijenjena je za šest osoba, a osim uobičajenih držača za čaše, u ovom se gigantskom luftiću nalaze i dva posebna spremnika za hlađenje pića. Bilo da djeci želite omogući nezaboravno ljetovanje ili pak sebi ludi provod dok morem plutate na limuzini, sudeći prema dosadašnjim reakcijama na društvenim mrežama, portal Lets Eat Cake ovom luftiću već sada predviđa veliku popularnost. Kao i njegovi prethodnici, i ovaj dolazi iz tvornice popularnog brenda sam's club te se može nabaviti po cijeni od 200 dolara, odnosno, oko 1200 kuna.

FLAMINGOSI ODLAZE U ZABORAV Gigantski luftić novi je trend za ljeto 2021.
sam's club 

Inače, među ljubitelji luftića neobičnih oblika nalaze se i brojni poznati Hrvati pa smo u godinama koje su iza nas tako mogli vidjeti mnoge influencerice kao što su Sonja Kovač i Marta Fernandes, ali i druge osobe iz javnog života poput Luke Nižetića, Slavka Sobina, Ivana Šarića kojima su na ljetovanjima nezaobilazni rekviziti bili upravo flamingosi, labudi i slični zabavni artikli na napuhavanje pa se sada samo od sebe nameće pitanje - tko će od domaćih zvijezda otvoriti sezonu ružičastih limuzina?