Ovog proljeća chef Ivan Pažanin otvara dalmatinski street food bar u samom središtu Splita, unutar Dioklecijanove palače, na mjestu poznatog Rodriga. Bar nastavlja djelovati pod istim imenom, ali njegova je ponuda dodatno razrađena u koncept koji, osim pića, uključuje i hranu s Ivanovim potpisom te mini dućan s domaćim proizvodima.

“Riječ je o mojoj verziji dalmatinskog street fooda, s dozom elegancije i uz kvalitetnu glazbenu kulisu, opušteno druženje koje uključuje dobar zalogaj, domaću atmosferu, ali i mali shop s autohtonim proizvodima”, opisao nam je Pažanin svoju ideju Rodriga naglasivši da gosti, osim uživanja u hrani, piću i ugodnoj jazzy, smooth glazbi, mogu kupiti i proizvode domaćih OPG-ova, poput sira, maslinova ulja te domaće tjestenine. Ivan nas je ugostio u novoj inačici Rodriga i ispričao nam više detalja o konceptu prostora i ponude te otkrio koja je, prema njegovu mišljenju, definicija pravog dalmatinskog street fooda. Više o Pažaninovoj novoj poslovnoj avanturi pročitajte u novom, proljetnom broju StoryGourmeta te s nama zavirite u njegov novi restoran.