Zanima li vas kako na budućnost gastronomije gledaju renomirani chefovi priključite se panel raspravi “Never-ending Culinary Passion - solutions and ideas for the future in this COVID world”
Ne postoji jedan i jednostavan način kojim bi se odgovorilo na izazove koje je pandemija nametnula gastro svijetu na globalnom planu. Brojni su restorani diljem svijeta zatvoreni, brojna radna mjesta su u opasnosti, diljem svijeta se traže novi modeli poslovanja, a sve je to i više nego dovoljan razlog da gastro zajednica, na temelju velikog iskustva i kretaivnih rješenja, pokuša pronaći novi smjer. Zato je konferencija, koju u srijedu 16. prosinca u 10,30 sati organizira Jeunes Restaurateurs, i više nego dobrodošao format u kojem će svoje iskustvo ali i planove za budućnost predstaviti poznati svjetski chefovi, nositelji Michelinovih zvjezdica i JRE članovi, te osobe iz svijeta medija. Jer JRE kulinarska zajednica je živa, snažna, ona koja okuplja više od 350 restorana i 160 hotela, ona koja na temelju zajedničkog iskustva nastavlja isticati značenje svog mota “never-ending passion”.
Uz Daniela Lehmanna, predsjednika JRE-a, gosti govornici su:
Ernesto Iaccarino, Don Alfonso 1890 **, Italija
Tomaz Kavcic, Pri Lojzeto *, Slovenija
Rudolf Stefan, Pelegrini *, Hrvatska
Małgosia Minta, novinar, autor, bloger, Poljska
Agnieszka Małkiewicz, CEO For Solutions, Made For Restaurant, event manager, Poljska
Pridružite se, sudjelovanje je bespatno, ali uz obaveznu prijavu na linku https://www.jre.eu/en/post-covid-19.