Po prvi put ikad u Zagrebu održan je Festival sira, pršuta i maslinovih ulja od 15. do 17. listopada na potpuno novoj i dosad neotkrivenoj lokaciji u Magazinskoj 16., u blizini Zapadnog kolodvora. Sva tri dana Festivala, posjetitelji su mogli uživati u prezentacijama i degustacijama vrhunskih proizvoda, te u zabavnom programu, od 17 do 24 sata. Festival se održao uz strogo poštivanje epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite.

Održan prvi Festival sira, pršuta i maslinovih ulja
Foto: StoryGourmet Press

Posjetitelji su imali priliku uživati u raznovrsnim sirevima (Sirana Mih), ukusnim pršutima (OPG Kušt) i bogatim maslinovim uljima (Odak Olivo). Osim glavnih delicija Festival su obogatili i popratni gurmanski sadržaji, poput raznovrsnih humusa (Sana Delikatese), ribljih specijaliteta (Dražin Riba i Marko Riba), te dodatni uslužni sadržaji koje su omogućili Pop & Sweet Factory i Ideal Plus d.o.o. Zabavni program obogatili su Marin Morić i Klapa Kampanel.

Održan prvi Festival sira, pršuta i maslinovih ulja
Foto: StoryGourmet Press