Najveća atrakcija ovogodišnjeg Adventa u zagrebačkoj Kurelčevoj ulici ove je godine food truck chefa Marina Madeka. Dolazak crvenog RugeMarin busa danas je izazvao oduševljenje brojnih građana i gostiju Zagreba, najprije svojim izgledom, a ubrzo i opojnim mirisima koji su zaposjeli najstrože središte metropole. Tijekom cijelog Adventa u simpatičnom će se gurmanskom busu spravljati prigodne delicije po receptima chefa Medaka koji je samo za ovo predblagdansko vrijeme pripremio četiri delicije: hot dog s telećom hrenovkom, te tri vrste kobasica: portugalskom linguiça ljutom kobasicom, zatim chorizo španjolska, te poljska kobasica. Zagrebački RougeMarin tijekom Adventa će posluživati i vruću čokoladu s domaćim kolačićima od sljeza, te s chillijem u asteškoj kućici, potom germknedle u alpskoj kućici, a chef Medak i chef Andrej Barbieri domaćini su ovogodišnjeg Chef Streeta u Tomićevoj na Fuliranju gdje će spravljati brojne delicije uz gostovanja svojih kolega, također slavnih chefova.

Gurmanski bus chefa Medaka
U Kurelčevoj će se tijekom Adventa spravljati četiri vrste delikatesnih kobasica Foto: Josip Regović