Butik čokolaterija u prolazu Lovački rog u samom središtu Zagreba bila je premalena za sve čokoljupce koji su ove srijede došli kušati najnovije kreacije chefa Marina Medaka. Vlasnik bistroa RougeMarin, do sad najpoznatiji po svojim vrhunskim mesnim delicijama, ponajprije burgerima, vrijedno je i dugo pripremao svoj iskorak u svijet čokolade. Čovjek koji je započeo trend burgera na domaćoj kulinarskoj sceni, chef koji u svom bistrou svaki mjesec predstavlja novi kreativni meni i njime uvijek iznova oduševljava brojne vjerne poklonike, tiho i samozatajno je u proteklih godinu dana upijao znanja od najboljih čokolatijera, pohađao radionice u inozemstvu i pripremao se za svoju najnoviju avanturu. Kako je chef Medak spojio svoju strast prema čokoladi i ljubav prema egzotčnim okusima među prvima su na svečanom otvaranju RougeMarin Artisan Crafted Chocolates imali priliku doznati glazbenik i pobjednik Celebrity MasterChefa Luka Nižetić, glumica Marija Borić, redatelj i član žirija MasterChefa Radovan Marčić, gastroznalac Rene Bakalović, svjetski rekorder u ronjenju na dah Goran Čolak, te mnogi drugi.
Chef Marin Medak otvorio čokolateriju u središtu Zagreba
Pripremite se za astrološki potres: 18. srpnja započinje retrogradni Merkur. Evo što to znači za sve nas
Stigle su nominacije za Emmy 2025.: Na samom je vrhu Severance s nevjerojatnih 27. Donosimo popis
Podsjetnik: ne treba samo koža svoj tretman ljeti: Ove 3 vrste prirodnih ulja štite i našu kosu od sunca
'Dao mu je pištolj, molila sam ga da to ne čini': Bolna ispovijest bivše supruge Miše Kovača o noći kad su izgubili sina
Keba iz medija saznao da mu se sin razvodi: 'Bila je bahata...'
Tri mjeseca pred smrt poslala snažnu poruku: U posljednjem intervjuu izgovorila je rečenicu zbog koje su mnogi zaplakali