Novi chef Goran Stanisavljević unio je opojnu energiju u kuhinju, što se odrazilo i na jelovniku. Hrana je izvrsna, maštovita, skladnih okusa, vizualno primamljiva i tehnički dobro pripremljena. Koncept bistroa je ručak s Dolca, gdje se iz dana u dan, ovisno o ponudi tržnice, nudi šest različitih jela, a večera je isključivo à la carte. Tatarski od volova srca postao je klasik koji morate kušati. Mekana, nježna i bogata konfitirana patka s pireom od ljubičastog batata s raguom od gljiva, crvenom lećom i jusom od vanilije jelo je koje svakako preporučujemo, kao i sočan goveđi rep s krumpirom, mrkvom, jusom, guancialeom i vlascem. Među desertima oduševljava crème brûlée od kestena te kolač od maka s glazurom od marmelade.
Bistro & Wine bar Pod Zidom - jedan od najambicioznijih zagrebačkih bistroa
Približava nam se pun Mjesec u Jarcu 10. srpnja: Evo kako se pripremiti za snažne promjene koje nas očekuju
Balon haljine ponovno su nezaobilazne u ljetnoj sezoni, a pogotovo ova: Sama je za sebe statement komad
Selena, Kylie i Hailey ovog ljeta izbacuju nove proizvode za usne: Koji izabrati kada svi izgledaju sočno?