Novi chef Goran Stanisavljević unio je opojnu energiju u kuhinju, što se odrazilo i na jelovniku. Hrana je izvrsna, maštovita, skladnih okusa, vizualno primamljiva i tehnički dobro pripremljena. Koncept bistroa je ručak s Dolca, gdje se iz dana u dan, ovisno o ponudi tržnice, nudi šest različitih jela, a večera je isključivo à la carte. Tatarski od volova srca postao je klasik koji morate kušati. Mekana, nježna i bogata konfitirana patka s pireom od ljubičastog batata s raguom od gljiva, crvenom lećom i jusom od vanilije jelo je koje svakako preporučujemo, kao i sočan goveđi rep s krumpirom, mrkvom, jusom, guancialeom i vlascem. Među desertima oduševljava crème brûlée od kestena te kolač od maka s glazurom od marmelade.
Bistro & Wine bar Pod Zidom - jedan od najambicioznijih zagrebačkih bistroa
Najčitanije
Najnovije
Pravo porijeklo Momčila Bajagića Bajage? Rođen u Hrvatskoj, a mnogi misle da je iz Srbije – njegovi korijeni kriju tajnu
Valentina iz 'Ljubav je na selu': 'Mama mi je rekla da se prijavim u show, a kod Dejana mi se svidjelo...'
Ovaj poznati Srbin je zet Mile Kitića: Godinama voli njegovu kćer, a bodrio ga je i u Areni Zagreb

