Novi chef Goran Stanisavljević unio je opojnu energiju u kuhinju, što se odrazilo i na jelovniku. Hrana je izvrsna, maštovita, skladnih okusa, vizualno primamljiva i tehnički dobro pripremljena. Koncept bistroa je ručak s Dolca, gdje se iz dana u dan, ovisno o ponudi tržnice, nudi šest različitih jela, a večera je isključivo à la carte. Tatarski od volova srca postao je klasik koji morate kušati. Mekana, nježna i bogata konfitirana patka s pireom od ljubičastog batata s raguom od gljiva, crvenom lećom i jusom od vanilije jelo je koje svakako preporučujemo, kao i sočan goveđi rep s krumpirom, mrkvom, jusom, guancialeom i vlascem. Među desertima oduševljava crème brûlée od kestena te kolač od maka s glazurom od marmelade.
Bistro & Wine bar Pod Zidom - jedan od najambicioznijih zagrebačkih bistroa
Najčitanije
Najnovije
Silvija iz ‘Braka na prvu’ obrušila se na ministra Glavinu: ‘Zar pjesma vrijedi manje od utakmice?’
Srpski bogataš o glasinama da čeka dijete s Milicom Todorović: Ime mu se ranije vezivalo uz hrvatsku misicu
Miroslav Ilić ekskluzivno: ‘Prvi sam zapjevao u Zagrebu poslije rata, a s Mišom Kovačem me veže posebna priča…’