Neki chefovi ih doživljavaju tek kao osnovni alat za rad dok neki prema njima gaje posebnu strast i kolekcionarske sklonosti. Nekima ih nikad dosta, dok drugima trebaju samo tri, ne posuđuju ih nikad, a neki pak nikad ne bih prihvatili nož na dar. Jedno je sigurno, spomen noževa u društvu chefova garantira zanimljive rasprave. Mi smo za novi broj StoryGourmeta okupili naš muški dio tima te su nam, tijekom senzacionalnog foto sessiona pred objektivom Borisa Berca sve svoje opsesije (ili nedostatak istih) noževima otkrili chefovi David Skoko, Mate Janković, Andrej Barbieri, Marin Medak i Tomislav Škunca Škuf. Otkrili su nam i sve što svaki kuhar amater treba znati o noževima. Editorijal: Boris Berc Cijeli editorijal i intervjue sa chefovima potražite u novom broju magazina StoryGourmet koji je u prodaji od 9. ožujka.

StoryGourmet proljeće 2016