Nova sezona u popularnom je zagrebačkom bistrou RougeMarin zaživjela i na novom meniju za studeni i prosinac. Chef Marin Medak i njegov tim s ponosom predstavljaju nova jela inspirirana jeseni i zimom, a mi od ukupnog menija koji možete pronaći na stranici rougemarin.hr. izdvajamo naša četiri favorita. Originalne interpretacije sezonskih namirnica, dašak egzotike, moderne kulinarske tehnologije, talent i znatiželja chefa Medaka, koji je i stalni član našeg StoryGourmet tima, odlična su pozivnica na kušanje novih jela u RougeMarinu.
Najčitanije
Najnovije
Silvija iz ‘Braka na prvu’ obrušila se na ministra Glavinu: ‘Zar pjesma vrijedi manje od utakmice?’
Srpski bogataš o glasinama da čeka dijete s Milicom Todorović: Ime mu se ranije vezivalo uz hrvatsku misicu
Miroslav Ilić ekskluzivno: ‘Prvi sam zapjevao u Zagrebu poslije rata, a s Mišom Kovačem me veže posebna priča…’