Nova sezona u popularnom je zagrebačkom bistrou RougeMarin zaživjela i na novom meniju za studeni i prosinac. Chef Marin Medak i njegov tim s ponosom predstavljaju nova jela inspirirana jeseni i zimom, a mi od ukupnog menija koji možete pronaći na stranici rougemarin.hr. izdvajamo naša četiri favorita. Originalne interpretacije sezonskih namirnica, dašak egzotike, moderne kulinarske tehnologije, talent i znatiželja chefa Medaka, koji je i stalni član našeg StoryGourmet tima, odlična su pozivnica na kušanje novih jela u RougeMarinu.
Najčitanije
Najnovije
Pravo porijeklo Momčila Bajagića Bajage? Rođen u Hrvatskoj, a mnogi misle da je iz Srbije – njegovi korijeni kriju tajnu
Valentina iz 'Ljubav je na selu': 'Mama mi je rekla da se prijavim u show, a kod Dejana mi se svidjelo...'
Ovaj poznati Srbin je zet Mile Kitića: Godinama voli njegovu kćer, a bodrio ga je i u Areni Zagreb

