Nova sezona u popularnom je zagrebačkom bistrou RougeMarin zaživjela i na novom meniju za studeni i prosinac. Chef Marin Medak i njegov tim s ponosom predstavljaju nova jela inspirirana jeseni i zimom, a mi od ukupnog menija koji možete pronaći na stranici rougemarin.hr. izdvajamo naša četiri favorita. Originalne interpretacije sezonskih namirnica, dašak egzotike, moderne kulinarske tehnologije, talent i znatiželja chefa Medaka, koji je i stalni član našeg StoryGourmet tima, odlična su pozivnica na kušanje novih jela u RougeMarinu.
Raskoš na novom meniju RougeMarina
Približava nam se pun Mjesec u Jarcu 10. srpnja: Evo kako se pripremiti za snažne promjene koje nas očekuju
Balon haljine ponovno su nezaobilazne u ljetnoj sezoni, a pogotovo ova: Sama je za sebe statement komad
Selena, Kylie i Hailey ovog ljeta izbacuju nove proizvode za usne: Koji izabrati kada svi izgledaju sočno?