Nova sezona u popularnom je zagrebačkom bistrou RougeMarin zaživjela i na novom meniju za studeni i prosinac. Chef Marin Medak i njegov tim s ponosom predstavljaju nova jela inspirirana jeseni i zimom, a mi od ukupnog menija koji možete pronaći na stranici rougemarin.hr. izdvajamo naša četiri favorita. Originalne interpretacije sezonskih namirnica, dašak egzotike, moderne kulinarske tehnologije, talent i znatiželja chefa Medaka, koji je i stalni član našeg StoryGourmet tima,  odlična su pozivnica na kušanje novih jela u RougeMarinu.

Risotto od muškatne buče i šunke s kremom od mascarponea i sansho japanskog papra, tostirani orasi
Wok s lungićem sa suhim šljivama, stir-fry s povrćem i udon rezancima
Pačja prsa u miso-naranča umaku s pečenom ljutikom, kremom od krumpira, klicama rotkvice i confitiranom narančom
Sous-vide svinjski vrat s kroketima s grožđicama, coulis od jabuke i crnog vina, ragout od mrkvice