Kako bi pridonio osnaživanju profesije kuhara METRO Cash & Carry je u zagrebačkom pop-upu splitskog restorana Paradigma predstavio projekt METRO Junior Top Chef usmjeren na usavršavanje maturanata kuharskog usmjerenja. Trinaest škola koje će sudjelovati u projektu odabrale su po jednog maturanta koji će uz vodstvo vrhunskih hrvatskih kuhara Ante Udovičića, glavnog kuhara restorana Paradigma, Nenada Kukurina, vlasnika i glavnog kuhara restorana i hotela Kukuriku i Marija Mihelja, glavnog kuhara restorana Mundoaka, naučiti najnovije trendove u pripremi hrane, a imat će priliku i pokazati svoje znanje i odmjeriti kulinarske sposobnosti u sučeljavanjima koja će se održati u Kastvu i u Zagrebu. Pobjednik finalnog sučeljavanja osvojit će dvomjesečnu edukaciju na kulinarskom institutu Kul IN, a tri najbolja kandidata otputovat će na prestižno kulinarsko natjecanje Bocuse d’Or koje se održava u Budimpešti.