"U kolikoj ću mjeri biti ambasador Brača u Velikoj Britaniji dovoljno govori činjenica da se već ovoga ljeta vraćam na ovaj prekrasni otok zajedno s mojom obitelji''. Ovim je riječima Dhruv Baker, pobjednik britanske inačice showa MasterChef 2010. zaokružio svoje bračke impresije. Dhruv će do srpnja, kada kreće emitiranje gastronomskog serijala od 20 polusatnih nastavaka pod nazivom Croatia’s finest, proputovati cijelu Hrvatsku i gledateljima diljem svijeta otkriti što sve ona ima za ponuditi u gastronomiji i kulturi te povijesnim i turističkim znamenitostima. Nakon Istre i Zagreba Dhruv je posjetio Supetar na Braču na kojem su ga preporuke odvele k Ivici Katiću, chefu restorana Otok u hotelu Osam, koji mu je pokazao kako priprema hobotnicu s divljim šparogama, sabljarku s ružmarinom i majčinom dušicom, posluženu s krumpirom začinjenim čubrom, ljubičastim lukom, mahunama i mladom koprivom, te za desert rožatu. ''Fascinirala me je ozbiljnost i temeljitost ekipe Croatia's finest, a pripreme za snimanje su trajale gotovo cijeli dan, tako da je i meni bilo lakše prebroditi tremu. Dhruv je izuzetno simpatičan, vidi se da ima dosta iskustva i da obožava to što radi'', otkrio je chef Ivica Katić.

Chefovi Ivica Katić i Dhruv Baker ''Ivica je pripremio sjajne dalmatinske delicije, a moram priznati da je sabljarka bila najbolja koju sam ikada kušao. Možda niste ni svjesni koliko ste sretni što možete jesti svježu, netom ulovljenu ribu i pritom gledati najljepši zalazak sunca'', dodao je Dhruv.
U svakoj od epizoda Dhruv će kuhati na otvorenom, kako hrvatska autohtona jela, tako i vlastite kreacije spravljene od hrvatskih namirnica. Suvoditeljice su Rajana Radosavljev i Adrijana Dejanović, režiju potpisuje Deni Husta, tehničku produkciju Edvard Hudi, a autor i producent je Alen Nemet. Svjetsku distribuciju potpisuje OPTIMUM TELEVISION iz Londona, a produkciju MAK Production. Dhruvova iskustva gledatelji će moći pratiti od lipnja, širom Azije putem National Geographic kanala, a u Hrvatskoj na Drugom programu Hrvatske televizije