Volite li ljuto, obavezno napravite zimnicu od feferona, ali nemojte pretjerivati kad ih jedete.
Sastojci:
feferoni
ocat
sol
šećer
papar u zrnu
voda
Foto: Shutterstock
Priprema:
Feferone operite, odrežite im peteljke i probušite ih na nekoliko mjesta. Složite ih u staklenku, na njih stavite žličicu soli, 2 žlice šećera, 1/4 staklenke prelijte octom, dodajte 5 zrna papra i staklenke do vrha napunite prokuhanom, ohlađenom vodom. Staklenke zatvorite poklopcima i protresite.
Staklenke od 7 dl složite u pleh, stavite u pećnicu zagrijanu na 100 stupnjeva, grijte 15 minuta, zatim ugasite pećnicu i ostavite staklenke da se u njoj ohlade.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.