Svaki kvalitetan temeljac zahtjeva malo predznanja, nešto investicije u kvalitetno odabrano povrće ili meso, no zato, puno volje i puno vremena. Ovo posljednje je najčešće i razlog zbog kojeg većina ljudi odustaje od njegove pripreme. Vrhunski temeljci kuhaju se dugo i polagano, na najlakšoj vatri, po nekoliko sati, a nerijetko i cijelu noć. Uz to, ne može se baš za svako jelo koristiti isti, jer zavisno sastojaka jela mora se i prilagoditi odgovarajući temeljac; pa tako postoje razne varijante; pileći, goveđi, povrtni i slično… S obzirom kako temeljce koristimo u raznolike svrhe, a dobivamo nemjerljivo ukusnija jela, njihova vrijednost je zaista neupitna. Ono što je upitno, u užurbanom svijetu današnjice, jest vrijeme koje rijetki posjeduju da ga pripreme.
Najčitanije
Najnovije
'Ne napadajte moju zemlju!’: Karleuša ponovila optužbe na račun Hrvatske, Severina opet glavna meta
Silvija iz 'Braka na prvu' kreće po svjetsku slavu: Hoće li postati prva Hrvatica u poznatom realityju?
Valentina već osjeća leptiriće zbog Dejana, a Dottie razočarana Josipom: 'Koketiram, ali nije se uključio!'

