Svaki kvalitetan temeljac zahtjeva malo predznanja, nešto investicije u kvalitetno odabrano povrće ili meso, no zato, puno volje i puno vremena. Ovo posljednje je najčešće i razlog zbog kojeg većina ljudi odustaje od njegove pripreme. Vrhunski temeljci kuhaju se dugo i polagano, na najlakšoj vatri, po nekoliko sati, a nerijetko i cijelu noć. Uz to, ne može se baš za svako jelo koristiti isti, jer zavisno sastojaka jela mora se i prilagoditi odgovarajući temeljac; pa tako postoje razne varijante; pileći, goveđi, povrtni i slično… S obzirom kako temeljce koristimo u raznolike svrhe, a dobivamo nemjerljivo ukusnija jela, njihova vrijednost je zaista neupitna. Ono što je upitno, u užurbanom svijetu današnjice, jest vrijeme koje rijetki posjeduju da ga pripreme.
U subotu 23. kolovoza na nebu nas očekuje Mladi Mjesec u Djevici: Ipak, neće nimalo dobro utjecati na ova 3 znaka
Labubu i strategija uspjeha: Prihod koji je ostvario ovaj globalni fenomen mogao bi vas iznenaditi, ali nešto i naučiti
Zanimljive reakcije na prvu make up kolekciju Louisa Vuittona: Glasna nadglasavanja ima li smisla kupiti ruž za 140 eura
Ava Karabatić se 'posula pepelom': 'Nemam ništa protiv debelih, i sama se družim s njima'
Majka Aleksandre Prijović objavila fotografiju s dečkom: Obratila mu se emotivnim riječima, a povod je poseban
'Debele, nisam vam ja kriva': Ava Karabatić objavila fotografiju u bikiniju pa otkrila da je bankrotirala